Felejtsd el a kiskést! Így pucold az almát profi módon!

Nincs türelmed az almahámozással vacakolni? Mindig elvágod az ujjad? Unod a ragacsot és a kupit a konyhában? Akkor ezt a trükkös almagyalut neked találták ki! Rengeteg idõt, és almát spórolhatsz meg!

Szerző Ripost

Meg sem vagyunk lepve, hogy az alábbi szerkentyűt ismét a japánok találták ki. A fogaskerekes áttételeket pedig egy órásmester is megirigyelhetné. Csak rátűzöd az almát, tekersz rajta néhányat, és máris meg van hámozva a kedvenc csemegéd. Ezt a remek almagyalut az Amazonon lehet megrendelni, és a videóban is látható, szintén zseniális almaszeletelőt is megkapod mellé, ami ráadásul ki is csumázza neked a gyümölcsöt. Nincs kosz, nem vész kárba az alma, ha vékonyan hámozod, és pillanatok alatt végzel vele, több időd jut másra!

Utánajártunk: hasonlót, sőt pont ilyet nálunk is lehet kapni. Elég csak beírni az interneten a keresőbe, hogy ALMAHÁMOZÓ! 4-6 ezer forintért már beszerezhető... A rendkívül hasznos szerkezet megkönnyíti a konyhai munkát, időt spórol neked, ráadásul nem szigorúan csak almapucolásra használható.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!