Létrehozva: 2015.09.10.

Ezért ne dobd ki a lyukas zoknit!

Eleged van már abból, hogy minden héten újabb pár zoknid landol a kukában? Ne dobd ki akkor se, ha lyukas! Mutatjuk, hol tudod hasznát venni a háztartásodban!

Lyukas zoknit hordani ciki, mostanában azonban egyre kevesebb embernek jut eszébe megstoppolni. Így aztán a tönkrement zokni a legtöbbször megy a kukába. Mostantól ne tedd, ugyanis egy ilyen darab is rendkívül sok mindenre felhasználható.

A legunalmasabb házimunka a reluxa takarítása. A lyukas zokniddal azonban ez is könnyű és gyors lesz. Csak simítsd végig a zoknis kezedet a lemezek között. Meglepődsz majd a hatékonyságán.  

A felmosófejet legalább havonta cserélni kell, de nem olcsó mulatság. Mostantól csak gyűjtsd össze a használt zoknijaidat és takaríts ezzel. Ennél jobb felmosószettet keresve sem találnál.

Unod, hogy a sok műszaki cikked vezetékei káoszt okoznak a lakásban? Akkor csak húzz rájuk egy lyukas zoknit. Soha többet nem fogsz orra esni a kábelekben.

A gyerekek összekenték a falat? Többet nem kell a drága vegyszereket használnod. Csak dugd a kezed egy zokniba és vízzel tökéletesen le tudod simogatni a falról a piszkot.

A hűvös reggeleken nincs annál bosszantóbb, mikor bepárásodik az autó szélvédője. Ha van a kesztyűtartódban csomóvá gyúrt zokni, egy mozdulattal eltávolíthatod a párát. És már mehetsz is.    

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek