MANI

Felfedjük a titkot: Így fektesd be az EuroJackpot többmilliárdos nyereményét!

Óriási a tét, pénteken húzzák az EuroJackpot nyerőszámait. Milliárdos is lehetsz, ha jól tippelsz! Azonban nem mindegy, mit kezdesz utána az összeggel; sokan hónapok alatt elvesztik a lottónyereményt. A szakember elárulja, mit kell tenned!
  • Szerző: Z.K.

Pénteken húzzák az EuroJackpot nyerőszámait, és ezen a héten a főnyeremény 23 millió euró, ami átszámítva 7,1 milliárd forint. Elképzelni is nehéz ekkora összeget, és talán pont emiatt fordul elő olyan gyakran, hogy a lottónyertesek pár hónapon, éven belül elköltik a hatalmas vagyont, és ugyanott vannak, mint azelőtt.

Hogy ezt elkerüld, érdemes befektetésekben gondolkodni, szakértő tanácsát kérni - hiszen ekkora összegnél már több generáció jólétéről is gondoskodhatsz. De mivel növelheted hosszú távon a vagyonodat?

Turcsán Tamás innovációs szakértő szerint a titok abban rejlik, hogy nem papírokba és részvényekbe fekteted a pénzt, hanem projektekbe. Ha legalább nyolc-tíz feltörekvő innovációba teszed a pénzed, mindig lesznek nyertesek, akik visszahozzák a befektetésedet. Nagyobb türelmet igényel, hiszen évek alatt térül meg a pénzed – de többszörösen, mint ha a hagyományos befektetésekben gondolkodsz. A szakértő arra is kitér a videóban, mi szükséges egy sikeres projekthez.

 

Érdemes megvenni az EuroJackpot-szelvényeket, mert óriási a tét; a péntek esti sorsolás megváltoztathatja valaki életét!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ezekből a karácsonyi sütikből egy morzsa sem marad
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?