LEHÚZÁS

Luxusút és milliós kiegészítők! Így néz ki a kitartott egyetemisták élete

Egyre népszerûbbé válik az egyetemista lányok számára az a lehetőség, hogy munka helyett inkább keresnek egy szponzort, aki a társaságukért cserébe támogatja extravagáns életstílusukat.
  • Szerző: T.D.

Ali Mohamed, a 22 éves PR szakos brit egyetemista, több támogatóval is rendelkezik. Természetesen a férfiak egymásról nem tudnak, viszont elhalmozzák a lányt minden földi jóval. Egyiküktől havi 800-1000 fontot (320-420 ezer forint) kap, míg a másik udvarló drága ruhákkal, cipőkkel és egyéb ajándékokkal lepi meg a lányt.

A lány a kapcsolat elején kijelenetette, hogy nincs szex, és ez a fiúk részéről oké is.

Az oxfordi lány ismerőseitől hallott egy honlapról, ahova regisztrált, és fél év után kapott is egy ajánlatot, amit rögtön utána, még egy követett. Az ő szponzorai (egy 47 és egy 32 éves úriember), nem bánják, hogy kapcsolatuk a testiség szintjére nem emelkedett, ők csak a társaságát akarják élvezni.

Ali most nem szeretne szerelmes lenni, ő csak az egyetemista éveit akarja megkönnyíteni ezzel a bizarr pénzkereseti lehetőséggel. Egyik hódolójával például elmotorozott Spanyolországba, mert a férfi felesége nem díjazza férje motormániáját.

Egy másik lány, a 19 éves Andrea Warren, nem tagadja, ő szexel is szponzoraival, de neki ez így jó is.

Ezek a pasik nem akrnak komoly kapcsolatot... mivel én tanulok, nekem ez így jó, én sem karok semmi komolyat. Persze bármi előfordulhat - mondta a lány.

Jelenlegi kitartója fizet neki egy albérletet és havi 190 ezer forintnak megfelelő összeget zsebpénz gyanánt. Természetesen az ajándékok és a luxusélmények csak ez után jönnek.

A lány a múlt héten Gordon Ramsey egyik éttermében vacsorázott, és 2,3 millió forintért vásárolt magának Versace ruhákat. Jövő héten velencébe utazik, és kizárólag öt csillagos szállodákban száll meg.

A statisztikák szerint csak Nagy-Britanniában az elmúlt évbe 40 százalékkal nőtt meg a kitartott életmód az egyetemisták körében, ez azt jelenti, hogy körübelül 250 ezer diák éli így életét.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?