MANI

Egy emberként ikszel az egész ország, 5 milliárd forint a főnyeremény az Ötöslottón

33 hete nem vitte el senki az Ötöslottó jackpotját, így Magyarország legnépszerűbb számsorsjátékán 5 milliárd forint a várható főnyeremény, amely az Ötöslottó történetének harmadik legnagyobbja.
  • Szerző: RIPOST

33 hét telt el azóta, hogy az Ötöslottón főnyereményt ért volna egy szelvény, ennek eredményeként az e heti várható jackpot 5 milliárd forint. Ez a játék történetének harmadik legnagyobb nyereménye, azonban könnyen elképzelhető, hogy ha a hétvégén sem születik telitalálatos szelvény, a következő heti főnyeremény minden eddigi rekordot megdönt.

5 milliárdos főnyereményt eddig mindössze két alkalommal, 2003-ban (5,092 milliárd forint) és 2015-ben (5,049 milliárd forint) lehetett nyerni az Ötöslottón, a következő hetekben azonban minden eddigi rekord megdőlhet. Az Ötöslottó klasszikus számsorsjáték, amelynek főnyereménye a játékosok által megvett szelvények számától is függ. Nem meglepő tehát, hogy ilyen gyors ütemben halmozódik a jackpot, hiszen csak a múlt héten több mint 5,4 millió szelvényt töltöttek ki a lelkes játékosok.

Érdemes tehát játszani és figyelemmel kísérni a szombati sorsolást, hiszen igazán nagy nyeremény vár a játékosokra, a megújult SzerencseSzombat műsorában pedig az e heti fellépő nem más lesz, mint a Paso, azaz a Pannonia Allstars Ska Orchestra, akik a tradicionális ska és a dancehall, reggae, dub stílusjegyei mellé olykor a magyar népzene és a jazz elemeit is belecsempészik.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?