MANI

Szerző MZ/X

2 hónapja

Itt nézhetsz ingyen filmet a szabad ég alatt

Az idei kertmozi szezonban is rengeteg helyen lehet filmet nézni, akár ingyen is. Összegyűjtöttük a fővárosi helyszíneket.

Szerző MZ/X

A szabadtéri vagy más néven kertmozik szezonja is javában tart. Van, ahol a Duna partján, egy kerthelyiségben vagy épp egy ház tetején alakítottak ki mozit a szabad ég alatt. Itt találod Budapest legjobbjait és ennyibe kerül a belépő.

Fellini Partmozi

A Római-parton található Fellini kulturbisztróban hetente egyszer van vetítés az ott fogyasztó vendégeknek. A helyszín különlegessége, hogy a vászon a Dunán kapott helyet. A moziműsor itt található.

Budapest Garden

A helyszín ismét egy szabadtéri szórakozóhely, ahogy szintén ingyenesek a vetítések, a Fellinivel ellentétben viszont heti 4x vannak előadások. A moziműsor itt található.

Orczy-park

Az Orczy-parkban, a tó partján egész nyáron csütörtök esténként vannak ingyenes vetítések. A filmezéshez nyugágyak rendelkezésre állnak, de akár egy pokrócról is jól látszik a vászon. A moziműsor ide kattintva érhető el.

Fotó: Balogh Zoltán / MTI

Budapest Kertmozi

A Budapest Film Zrt. – immár harmadik éve- kültéri vetítéssorozatot indított Budapest számos pontján. Ennek egyik helyszíne a Hunyadi téren található. Filmek szombatonként vannak, a műsor pedig itt érhető el.

Erzsébetligeti Színház

Júliusban 8 ingyenesen megnézhető magyar filmet vetítenek a Corvin Művelődési Ház szervezésében. A moziműsor itt található.

VárKert mozi

Ingyenes és fizetős vetítések is vannak idén a Várkert Bazárban. Júliusban két fizetős (2500 Ft/fő) és két ingyenes vetítés is lesz, a moziműsor itt található.

Kertmozi 15

A Csokonai Művelődési Ház kertmozijában csütörtökönként fél 9-től vetítenek magyar filmeket. A jegyár 500 Ft, ami lefogyasztható a KultCafféban. A moziműsor itt érhető el.

Szerző MZ/X

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!