Létrehozva: 2018.04.23.

Újabb két sikermodell a LADA palettáján

Március végén debütált a LADA Vesta modellcsalád két új tagja a magyar piacon, a praktikus kialakítású, családi autó, a LADA Vesta Kombi és a minden igényt kielégítõ, vagány szabadidõ autó, a LADA Vesta SW Cross. Az április 6-7-én tartott országos nyílt hétvége eredményei azt bizonyítják, hogy hatalmas érdeklõdés övezi az új Ladákat.

Szerző RIPOST

A tavalyi év márciusban hatalmas várakozás előzte meg a LADA új generációs modelljének, a LADA Vestának a bevezetését a magyar piacra.  Az európai igényeket is teljes mértékben kielégítő, LADA Vesta nagyon kedvező fogadtatásra talált és mára az orosz márka lekeresettebb modelljévé vált hazánkban. Népszerűsége - a márka iránti nosztalgikus érzéseken túlmutatva -, inkább racionális megfontolásokon alapul: gazdag szériafelszereltségének, tágas utasterének és kiváló ár-érték arányának köszönhető.

Ezek az alaptulajdonságok a Vesta most bemutatott két új kivitelére is jellemzőek. A LADA Vesta Kombi legalább ekkora sikerre számíthat praktikus családi és cégautóként, és a minden eddiginél divatosabb külsejű szabadidő autó, a LADA Vesta SW Cross, valószínűleg még ezt is túlszárnyalja. Az emelt hasmagasságú ötajtós crossover a LADA valaha gyártott legvagányabb típusa és egyúttal a márka új zászlóshajója.

„Az országos nyílt hétvége alatt közel 400 érdeklődő kereste fel a LADA szalonokat, több mint 150 tesztvezetésen próbálták ki az új modelljeinket és 16 autót értékesítettek a kollégák. A nyílt hétvégénk sikere azt bizonyítja, hogy töretlen az érdeklődés a LADA márka iránt.  Nagy öröm számunkra, hogy az ügyfelek részéről a magasabb árfekvésű, LADA Vesta SW Cross és azon belül is a gazdagabb, Lux felszereltségű modellek iránt nagyobb érdeklődés. Az első ilyen modellre még az előtt megtörtént a szerződéskötés érdi márkakereskedésünkben, hogy az autó megérkezett volna a szalonba.” – nyilatkozta Pataki András, a LADA Hungary cégvezetője.

 

A LADA Magyarországon A LADA Hungary Kft. 2015 decemberében kezdte meg a LADA személyautók forgalmazását Magyarországon. Az akkor 9 tagot számláló országos márkakereskedői hálózat mára 23 tagúra bővült, és a LADA sikertörténete azóta is töretlenül íródik. Az elmúlt alig több mint két év alatt 2400 darab új LADA talált itthon gazdára, és immár 12 ezren látogattak el a LADA márkakereskedésekbe, hogy személyesen nézzék meg, próbálják ki a márka jelenlegi kínálatát. A tavalyi évben bevezetett Vesta Sedan 2018-ban már a LADA termékpalettájának a legnépszerűbb modelljévé vált. A Vesta 2018 márciusában bevezetett új változataival pedig még szélesebb vásárlóközönséghez jut majd el az orosz autómárka.

Szerző RIPOST

Ez is érdekelhet

origo.hu

Itt van Oroszország válasza a hadüzenetre

origo.hu

Váratlan hír érkezett Oroszországból, ez mindent megváltoztat

borsonline.hu

Elképesztő örömhírre érkezett haza Tilla: babákkal bővül a család

vg.hu

Üzemanyagárak: újabb kemény hangvételű nyilatkozat érkezett

ripost.hu

150 éves festmény a bizonyíték az időutazásra - Fotó

hirtv.hu

Varga Mihály: a nyugdíjasok továbbra is számíthatnak Magyarország kormányára + videó

origo.hu

Demcsák Zsuzsa elfenekelte Marics Petit - videó

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

MANI

Változás: új, fontos infók a gyógyszerek kiváltásáról

MANI

Már 3D-ben is megnézhetjük az orvosi leleteinket

MANI

Hol most a legolcsóbb a lakásbiztosítás? Elindult a kampány, íme a részletek

MANI

Elindult a lakásbiztosítási kampány: itt van minden tudnivaló

MANI

Aki meg akarja őrizni pénze értékét, most ebbe fekteti

MANI

1 milliárd forintot lehetett nyerni ezzel az öt számmal

MANI

Itt a vége a jó világnak: fizetős lehet a Google

MANI

Lelepleztük a hazai zöldségeket: mutatjuk az árakat!