A Nemzeti Összetartozás Napja: Ez ad erőt a magyarságnak!

POLITIK
5 éve

Kíváncsi a jövő Budapestjére? Megmutatjuk, milyen ikonikus ingatlanfejlesztések alakítják a városképet!

Versenyképes ország sikeres fõvárosaként mutatkozott be Budapest a kontinens legnagyobb ingatlanos eseményén, az EXPO REAL-on.

Sikeres fővárosként és versenyképes országként, a régió legvonzóbb célpontjaként, nemzetközi ingatlanfejlesztések és beruházások egyik legkedveltebb célterületeként mutatkozott be Budapest és Magyarország a kontinens legjelentősebb ingatlanpiaci kiállításán, Münchenben, az EXPO REAL-on. Európa legnagyobb ingatlanos eseményén, 2017. október 4-6. között láthatja hazánk megaprojektjeit a szakma, Budapest Főváros Önkormányzata, a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) és az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK) összefogásával megvalósult Budapest-standon. A kormányzati, és önkormányzati projektek, valamint a piaci szereplők ingatlanfejlesztései mellett, Liget Budapest Projekt is kiemelt helyet kapott a standon.

Budapestet egyre növekvő figyelem övezi, nő a befektetői érdeklődés, a projektek nem várt sebességgel valósulnak meg és kerülnek értékesítésre, fejlődik, épül a város, sőt országszerte egyre több kiemelt beruházás zajlik – erről szólt az EXPO REAL nemzetközi ingatlan szakkiállítás nyitónapjának egyik központi kerekasztalbeszélgetése. A hetvenhét ország 1700 kiállítója, és csaknem negyvenezer ingatlanpiaci döntéshozó szakember részvételével megrendezett legnagyobb európai seregszemle résztvevői üdvözölték: Budapest az egyik legcsábítóbb célpontként újra jelen van a befektetési térképen.

A magyar piac fejlődését a nemzetközi színtéren is elismerik, látván a kivételesen erős fejlesztési és befektetési tevékenységet

– emelte ki Szeneczey Balázs városfejlesztési főpolgármester-helyettes

"Hosszú évek után méltóképpen térünk vissza a nemzetközi ingatlanfejlesztő piacra, hogy megmutassuk a közpénzből vagy privát finanszírozásban megvalósuló, a városképre jelentős hatást gyakoroló fejlesztéseket. A sikerrel megrendezett 2017-es vizes vb-hez kapcsolódó fejlesztések fókuszba állították Magyarországot, az ingatlanbefektetési piac rekordbővülését és azokat a megaprojekteket, amelyek révén hazánk még kiemeltebb turisztikai és befektetési desztinációvá válik. Jelentős hotel fejlesztések is zajlanak, a turizmusban történelmi évet zárunk, jó a vásárlóerő, mindez pedig azt támasztja alá, hogy Budapest sikeres város, Magyarország versenyképes ország”

fogalmazott a főpolgármester helyettes.

A Budapest-stand elsődleges célja az volt, hogy a lehető legtöbb potenciális befektetőt érjék el Európa legnagyobb ingatlanipari vásárán, valamint hogy bemutassák a vezető fejlesztőket és projektjeiket. Magyarország nemzetközileg is elismert ingatlanfejlesztői, az Atenor, a Forestay Development, a Futureal-csoport, a Gránit Pólus, a Horizon Development, a TÓPARK ’BE MY CITY’, a TriGranit és a WING is kiállított a standon. A megaprojektek mellett már az első nap az érdeklődés középpontjába kerültek az ingatlanfejlesztés területéhez kapcsolódó, világszerte egyre keresettebb magyar találmányok: a Chameleon elnevezésű okosotthon-megoldás, a napelemmel felszerelt, újrahasznosított műanyag hulladékból készült moduláris térburkoló rendszer, a Platio, vagy a szennyvízből hőenergiát nyerő, épületek hűtését és fűtését környezetbarát módon biztosító Thermowatt.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Elviselhetetlen sztárok: kikkel a legrosszabb együtt dolgozni?

origo.hu

Hivatalos bejelentés: 800 UFO-rejtélyt vizsgál a NASA

borsonline.hu

Bomba alakot villantott Laky Zsuzsi, ő a magyar J.Lo

magyarnemzet.hu

Meztelen boszorkányok tartottak tetemevő rituálét az éj leple alatt

metropol.hu

Figyelmeztetés: az ország ezen területein jönnek ma záporok

vg.hu

Pénzesőt jelentett be Nagy István

travelo.hu

A legnagyobb csalódást okozó turisztikai látványosságok Európában

ripost.hu

Joe Biden most meg csúnyán beverte a fejét

ripost.hu

Ledobta a melltartót a háromgyermekes színésznő: félmeztelenül pózolt

ripost.hu

Nagy a baj, rossz hír érkezett a börtönbe zárt Galambos Lajcsiról

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

MANI

150 ezer forint adót utal vissza a NAV, ha kéred – ez kell hozzá

MANI

Idősek és idős rokonaikat féltők, figyelem: így lehet felkészülni az otthoni balesetekre

MANI

Fúrt kutak: íme minden tudnivaló, eloszlatjuk a zűrzavart

MANI

Ennyit drágult idén Horvátország

MANI

Újabb településen lehet falusi csokot igényelni - így már 2679 helyen vehető igénybe a támogatás!

MANI

Ennek a hírnek minden magyar örülni fog: visszatér a Pilóta keksz

MANI

Ellenőrizd a Gmailed most: a Google több ezer fiókot töröl

MANI

Hogyan költs kevesebbet vásárlásra? (x)