Létrehozva: 2017.10.05.

Kíváncsi a jövő Budapestjére? Megmutatjuk, milyen ikonikus ingatlanfejlesztések alakítják a városképet!

Versenyképes ország sikeres fõvárosaként mutatkozott be Budapest a kontinens legnagyobb ingatlanos eseményén, az EXPO REAL-on.

Sikeres fővárosként és versenyképes országként, a régió legvonzóbb célpontjaként, nemzetközi ingatlanfejlesztések és beruházások egyik legkedveltebb célterületeként mutatkozott be Budapest és Magyarország a kontinens legjelentősebb ingatlanpiaci kiállításán, Münchenben, az EXPO REAL-on. Európa legnagyobb ingatlanos eseményén, 2017. október 4-6. között láthatja hazánk megaprojektjeit a szakma, Budapest Főváros Önkormányzata, a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) és az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK) összefogásával megvalósult Budapest-standon. A kormányzati, és önkormányzati projektek, valamint a piaci szereplők ingatlanfejlesztései mellett, Liget Budapest Projekt is kiemelt helyet kapott a standon.

Budapestet egyre növekvő figyelem övezi, nő a befektetői érdeklődés, a projektek nem várt sebességgel valósulnak meg és kerülnek értékesítésre, fejlődik, épül a város, sőt országszerte egyre több kiemelt beruházás zajlik – erről szólt az EXPO REAL nemzetközi ingatlan szakkiállítás nyitónapjának egyik központi kerekasztalbeszélgetése. A hetvenhét ország 1700 kiállítója, és csaknem negyvenezer ingatlanpiaci döntéshozó szakember részvételével megrendezett legnagyobb európai seregszemle résztvevői üdvözölték: Budapest az egyik legcsábítóbb célpontként újra jelen van a befektetési térképen.

A magyar piac fejlődését a nemzetközi színtéren is elismerik, látván a kivételesen erős fejlesztési és befektetési tevékenységet

– emelte ki Szeneczey Balázs városfejlesztési főpolgármester-helyettes

"Hosszú évek után méltóképpen térünk vissza a nemzetközi ingatlanfejlesztő piacra, hogy megmutassuk a közpénzből vagy privát finanszírozásban megvalósuló, a városképre jelentős hatást gyakoroló fejlesztéseket. A sikerrel megrendezett 2017-es vizes vb-hez kapcsolódó fejlesztések fókuszba állították Magyarországot, az ingatlanbefektetési piac rekordbővülését és azokat a megaprojekteket, amelyek révén hazánk még kiemeltebb turisztikai és befektetési desztinációvá válik. Jelentős hotel fejlesztések is zajlanak, a turizmusban történelmi évet zárunk, jó a vásárlóerő, mindez pedig azt támasztja alá, hogy Budapest sikeres város, Magyarország versenyképes ország”

fogalmazott a főpolgármester helyettes.

A Budapest-stand elsődleges célja az volt, hogy a lehető legtöbb potenciális befektetőt érjék el Európa legnagyobb ingatlanipari vásárán, valamint hogy bemutassák a vezető fejlesztőket és projektjeiket. Magyarország nemzetközileg is elismert ingatlanfejlesztői, az Atenor, a Forestay Development, a Futureal-csoport, a Gránit Pólus, a Horizon Development, a TÓPARK ’BE MY CITY’, a TriGranit és a WING is kiállított a standon. A megaprojektek mellett már az első nap az érdeklődés középpontjába kerültek az ingatlanfejlesztés területéhez kapcsolódó, világszerte egyre keresettebb magyar találmányok: a Chameleon elnevezésű okosotthon-megoldás, a napelemmel felszerelt, újrahasznosított műanyag hulladékból készült moduláris térburkoló rendszer, a Platio, vagy a szennyvízből hőenergiát nyerő, épületek hűtését és fűtését környezetbarát módon biztosító Thermowatt.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Elon Musk döbbenetes jóslata az amerikai elnökválasztásról mindenkit sokkolt

origo.hu

Alig takarja valami Tolvai Reni hatalmas melleit

metropol.hu

Óriási meglepetés érheti Szoboszlait: kiderült, ki lehet a Liverpool új edzője

mandiner.hu

Orbán Viktor felszólalt az Európai Parlamentben – mutatjuk a részleteket!

metropol.hu

Heti horoszkóp: ennek a jegynek az életében véget ér a bánat!

hirtv.hu

Menczer Tamás: Ilyet csak egy tróger csinál + videó

origo.hu

Szexképek kerültek fel az internetre Taylor Swiftről

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. március 20.: a Bika bízzon magában, a Bak nézzen az álarc mögé

ripost.hu

„Modellnek kéne lenned, nem focistának” – Szoboszlainak csúnyán beszóltak

ripost.hu

Súlyos dologgal vádolják a nézők a Házasság első látásra szereplőjét

ripost.hu

Hoppá, más feleségével ebédelt a Házasság első látásra szereplője

ripost.hu

A mai napig zavarba jön tőle: ezt a szerepét bánta meg a legjobban Sandra Bullock

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

MANI

Már 3D-ben is megnézhetjük az orvosi leleteinket

MANI

Hol most a legolcsóbb a lakásbiztosítás? Elindult a kampány, íme a részletek

MANI

Elindult a lakásbiztosítási kampány: itt van minden tudnivaló

MANI

Márciustól olcsóbb lesz a tömegközlekedés, mutatjuk a részleteket!

MANI

Aki meg akarja őrizni pénze értékét, most ebbe fekteti

MANI

1 milliárd forintot lehetett nyerni ezzel az öt számmal

MANI

Itt a vége a jó világnak: fizetős lehet a Google

MANI

Lelepleztük a hazai zöldségeket: mutatjuk az árakat!