RETRO RÁDIÓ

Így vágd fel a dinnyét, hogy könnyű legyen kimagozni!

Így vágd fel a dinnyét, hogy könnyű legyen kimagozni!
MZ/x
Szerző
MZ/x
Létrehozva2017. 06. 13. 13:20

Van egy nagyon egyszerû trükk, aminek a segítségével úgy lehet a görögdinnyét felvágni, hogy a lehetõ legkevesebb idõt kelljen a magozással eltölteni.

Először is vágjuk félbe a dinnyét, amihez használjunk minél élesebb kést, nehogy magától repedjen a héj.

Ahhoz, hogy meg tudjuk határozni a magok helyét, keressük meg a gyümölcs közepéből kiinduló halvány vonalakat!

Ezeknek a vonalaknak a mentén vágjuk fel további cikkekre a dinnyét!

Minden felet 12, vagy 15 szeletre, mérettől és ízléstől függően!

Az így felvágott dinnyeszeleteken a magok 9 szelet esetén a szelet egyik oldalára, 15 szeletnél pedig mindkét oldalra kerülnek. Így könnyen és gyorsan el lehet távolítani evés előtt.

(9 szeletnél valószínűleg mindegyikben lesz mag, 15-nél viszont csak 6 szeletben.)

Akinek nincs baja a magokkal, és gyorsan szeretne felvágni egy görögdinnyét falatnyi darabokra, az fektesse a deszkára arccal lefelé (héjával felfelé) a gyümölcsöt, és mintha hagymát kockázna, egyszerűen szeletelje fel!

Ripost hírek

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.