Létrehozva: 2024.10.03. 17:40

Itt vannak az első fotók Jon Bon Jovi fiának titkos esküvőjéről

Az amerikai énekes fia, Jake Bongiovi idén vette feleségül a Stranger Things szinésznőjét, Millie Bobby Brown-t egy titkos esküvő keretein belül, amit végre a nagyközönségnek is megmutattak. A lélegzetelállító szertartáson természetesen Jon Bon Jovi is jelen volt, aki büszkébb nem is lehetne fiára.

Jon Bon Jovi fia, Jake Bongiovi 2023 áprilisában eljegyezte szerelmét Millie Bobby Brown-t, akit legtöbben talán a Stranger Things sorozatból ismerhetnek. A színésznő és a modell idén tavasszal meg is tartották az esküvőt Olaszországban, a legnagyobb titokban, amin természetesen a híres örömapa is jelen volt. Most pedig végre az első képek is megérkeztek a lélegzetelállító szertartásról.

Netflix's Damsel Premiere Jon Bon Jovi fia Jake Bongiovi és Millie Bobby Brown
Jon Bon Jovi fia, Jake Bongiovi esküvője titokban zajlott le Olaszországban, de végre megérkeztek az első fotók (Fotó: RW)

Jake Bongiovi és Millie Bobby Brown esküvője igazán mesébe illő volt, ahogy azt a rajongók is várták. Az ara természetesen több ruhát is viselt a szertartás és a lagzi alatt, ahogy az a sztárok esetében megszokott. A pár ugyan nagyon fiatalnak számít, hiszen Millie csak 20 éves, újdonsült férje pedig 22, de a feleség korábban egy interjúban elárulta, csodás példák voltak előttük a szüleik személyében, így egyáltalán nem érezték úgy, hogy várniuk kellene. Jon Bon Jovi felesége, Dorothea Hurley és a zenész is csak 25 évesek voltak, amikor összeházasodtak és azóta is boldogok együtt, így a fiuk ezt a példát látta.

Jon Bon Jovi fia megnősült
Vajon Jon Bon Jovi dalok is felcsendültek Millie Bobby Brown és Jake Bongiovi mesés esküvőjén? (Fotó: Instagram)

Jon Bon Jovi imádja az új menyét

A színésznő azt is elárulta, hogy nagyon jó viszonyt ápol az apósával, és az egész családdal, akik egy percig sem haboztak befogadni őt, így Millienek mára olyan mintha lenne egy második családja is. A pár korábban már azt is elárulta, hogy mindenképpen szeretnének kisbabát, így talán már ez sem várat sokáig magára, annak ellenére, hogy mindketten gőzerővel építik a karrierjüket, hiszen a fiatal lány a modellkedés és színészet mellett már egy saját márka tulajdonosa is.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek