Létrehozva: 2024.09.30. 15:00

Weisz Fanni vőlegénye hihetetlen meglepetéssel készült!

A legboldogabb születésnapját ünnepelte a modell, hiszen életében először élhette át ezt a napot várandósan. Ráadásul Weisz Fanni vőlegénye igyekezett még emlékezetesebbé tenni a jeles alkalmat.

Weisz Fanni terhes, már belépett a harmadik trimeszterbe. A gyönyörű modell majd’ kicsattan a boldogságtól, hiszen szépen fejlődik a kisbabája, ráadásul nemrég ünnepelte a születésnapját is.

Weisz Fanni terhesen is nagy meglepetésben részesítette a párja a születésnapjára - Ripost
Weisz Fanni majd' kicsattan a boldogságtól – Fotó: Szabolcs László  / hot! magazin

"Nagyon jól érzem magam! A párommal kihasználjuk ezt az időszakot, ezért még egy kicsit utazgatunk, mielőtt jön a baba. Vasárnap pedig a családommal ünnepeltük meg a születésnapomat, a mamám a kedvenc sütimet sütötte meg. Imádom, amikor együtt van a család, hiszen ők a legfontosabbak nekem. A közösségi oldalamon is sok köszöntést kaptam, ami nagyon jólesett. Hálás vagyok a szeretetükért és a köszöntésekért" – kezdte a hot!-nak lelkesen Fanni.

Weisz Fanni párja, Gergő meglepte a modellt

Weisz Fanni vőlegénye is különleges meglepetéssel készült a kismamának születésnapjára. Ráadásul még Bécsbe is elmentek!

"Nagyon cuki volt! Már reggel egy nagy csokor rózsát kaptam tőle és egy csomó apróságot is. Persze kaptam hasznos ajándékokat is, és aztán Bécsbe mentünk, ahol megvásároltuk azt, amit még szerettem volna. Nyilván mi mást kértem volna, mint ruhákat, amikre most folyamatosan szükségem van, ahogyan gömbölyödök

Néha még mindig nem fogom fel, hogy a kis­fiam a pocakomban van, de olyan jó érzés, hogy el se tudom mondani! Úgy érzem, hogy végre eljött az én időm!

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek