Létrehozva: 2024.09.07.

„Felidegesíti magát, ha azt mondom, most én fizetek” – Judie elárulta, mi az, amiből Curtis soha nem enged

A rapper kedvese, Barnai Judit a Ki vagy te valójában? című podcast vendége volt, ahol sok minden más mellett a kapcsolatukról is mesélt. Judie ugyan nem szeretné kiteregetni a magánéletüket, de azt azért elárulta, ki hordja otthon náluk a nadrágot és, hogy mi az amiből Curtis soha nem enged.

Curtis és Barnai Judit már négy éve alkotnak egy párt, így jócskán volt idejük kiismerni egymás rigolyáit és szokásait. Judie most a Ki vagy te valójában? podcastjében vendégeskedett, ahol azt is elárulta, hogy hogyan telnek a mindennapjaik, kire jut a házimunka, és hogy mi az, amivel a mai napig ki tudja hozni a sodrából újdonsült vőlegényét.

Curtis és Judie
Curtis régimódi férfinak érzi magát, de Judie szerint jól el vannak osztva a szerepek (Fotó: Szabolcs László)

A kosarazó szerint már megvan a jól bevált rendszerük a hétköznapokra és bár a ház körüli teendők oroszlánrészét ő végzi, mégis inkább a rapper a főnök:

„Mondhatom azt, hogy igazából mindent én csinálok, de azt gondolom, hogy a nadrágot akkor is Ati hordja. Szerintem nálunk ez nagyon jól el van osztva, hogy kinek mi a szerepe. Én bevásárolok, takarítok, mosok, teregetek, bár főzni nem főzök, de rendben tartom a háztartást. Sőt, Atinak is sokat segítek, ha megkér valamire a fellépésekkel kapcsolatban például, vagy a Facebook oldalát is van, hogy én kezelem.”

Ő pedig tényleg ez a régimódi férfi, az édesanyja is így nevelte, ezért nála például az alapvető, hogy ő fizet. Volt olyan, amikor én fizettem, de nem szereti. Pedig nekem az a természetes, hogy időnként én fizetek, mert nekem is van keresetem, én is dolgozom, de ő ehhez ragaszkodik a mai napig. Mondhatnám azt is, hogy ezen a téren nagyon szigorú, van hogy felidegesíti magát, ha valamire azt mondom, hogy most én fizetek. De elfogadtam, hogy ő ilyen, és bár nem olyan vagyok, akit el kell tartani, de sokszor jól esik, hogy így gondolkozik

 – vallotta be.

Sőt, arról mesélt, hogy akkor mi történik, ha a rapper kénytelen elfogadni, hogy kedvese rendezi a számlát.

Előfordult, hogy elmentünk vásárolni, ahol a saját dolgaimat én szerettem volna kifizetni, de a pénztárnál rám szólt, hogy tegyem el a pénztárcám, majd ő kifizeti. Bár lehet, hogy ebben az is közrejátszik, hogy ismert emberként nehogy megszólják ezért. Volt olyan is, hogy otthon hagyta a pénztárcáját mert olyan helyre mentünk ahol nem volt rá szüksége, hazafele viszont eszembe jutott, hogy kell valami otthonra, ezért megálltunk egy kisboltnál, ahova be is jött velem, de mielőtt fizettem volna, inkább kiment. Gondolom nehéz lehet neki, hogy ott áll, mint Curtis, felismerik és azt látják, hogy nem ő fizet hanem a párja, bár szerintem semmi ciki nincs ebben

 – árulta el nevetve.

Curtis kisfia is megszokta már ezt a felállást

Az elmúlt négy év alatt Judie természetesen rengetegszer találkozhatott már párja kisfiával, Doncsival is, aki még az előző kapcsolatából született. A sportoló szerint nagyon jól kijönnek egymással, de kényesen ügyel rá, hogy ne lépje át azt a határt, amit a kisfiú édesanyja meghúzott:

Nem mondanám, hogy Doncsi pótanyukája vagyok, és ez egy igen érzékeny téma, abból a szempontból, hogy neki nyilván van anyukája, aki nem szereti ha beszélek róla. Ezért az ő kérésére nem is rakjuk ki soha sehova, ha mi együtt vagyunk, programozunk mert tiszteltben tartjuk ezt a kérést és én is azt gondolom, hogy ez így korrekt. Nagyon sok időt töltünk együtt nyilván, de ezt nem tesszük közszemlére. Próbálok úgy részt venni ezekben a dolgokban, hogy érezzék, hogy ott vagyok, de mondhatni ő már ebben is nőtt fel, hiszen négy éve vagyunk együtt és Doncsi idén nyáron lett 5 éves.

„Bár nem tagadom az elején nagyon nehéz volt, de úgy érzem mostmár összecsiszolódtunk, és sínen van ez az egész” – tette még hozzá.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek