Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
LOVE

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.16.

Szerelem helyett összeveszés: a Fekete Vonat zenészének, Beatnek zátonyra futott a kapcsolata

Továbbra sincs jó passzban a Fekete Vonat egykori zenésze. Fehér Tibor, azaz Beat, aki jó másfél éve nem dolgozik, gyakorlatilag hajléktalanként él. A tehetséges muzsikus most épp szerelembe esett, de úgy fest, ez sem lett egy hosszú boldog kaland számára.

Fehér Tibor, Beat volt a felelős mindazokért a felejthetetlen slágerekért, melyeket az ország a kilencvenes évektől kezdve a napjainkig dúdol, ahol csak meghallja. "A Hol van az a lány", "A város másik oldalán" és még megannyi szívbe markoló dal, ami Beat tollából született meg. A zenész írta a szövegeket és alkotta meg a sikercsapatnak a dalokat, az élete mégsem sikerül úgy, ahogy azt ő szerette volna. Beat immár másfél éve méltatlan helyzetbe kormányozta a sorsát, és úgy néz ki, ebből a spirálból nem nagyon találja a kiutat. 

Fekete Vonat Beat Junior Fatima
L.L. Junior, Mohamed Fatima és Beat alapították a Fekete Vonatot (Fotó: Fekete Vonat)

Beat várja a csodát  

Számtalan cikk jelent már meg arról, hogy Beat hajléktalanként él, hogy úgy összeveszett a családjával, hogy alig mehet haza látogatóba, hogy nem dolgozik és valahogy nem is talál alkalmat arra, hogy munkát keressen magának. Pedig van civil szakmája is, szobafestő, amivel biztosan tudna annyit keresni, hogy tisztességesen eltartsa magát, mégsem erőlködik a zenész ezen a vonalon. Helyette inkább dalokat ír, a haverokkal zenélget és várja a csodát, ami megmenti majd őt ebből a szituációból. Egy ilyen csoda-kezdemény az elmúlt hetekben meg is érkezett, egy csinos nő személyében, akibe Beat a beszámolók szerint azonnal beleszeretett. 

Beat
Beat beleszeretett egy nőbe (Fotó: Facebook)

Nagy szerelem helyett összeveszés

A zenész ismerősei szerint Beat nagyon komolyan gondolta ezt a kapcsolatot, a hölgy azonban, mint az nagyon hamar kiderült, csak kalandot keresett, esze ágában nem volt megállapodni a lecsúszott híresség mellett. A szerelem ezért nagyon rövid ideig tartott, a hölgy egy pár hét elteltével le is lépett, ami nagyon kiakasztotta Beatet. Hogy mennyire? Annyira, hogy egy hosszú, dühös, káromkodásokkal teli posztban üzent a nőnek:

„Azt mondod még keresed az igazit? Hmm...szerintem kam de jó!! Sima hazugság!! Az igazi az nem 1 személy valahol a világ másik végén aki azért létezik ,h téged boldoggá tegyen. Az igazi 1000 meg 1000 formát ölthet, ott igyekszik körülötted,szüntelen ajálkozik... De az igazíért neked is igazítanod kell magadon! Csak úgy leled őt meg! Tehát csajé' nekem ne játszd meg magad! Te nem a " herceget várod fehér lovon" te olyan" Bonnie és Clyde életérzés type csaj vagy igazábul...és valljuk be neked csak 1 büdösbogár kell aki állja a napodat, ééééés még lehozza a bolond holdat is túlórába ha úgy akarod... há' hogyne?! Ja.... néha némi nemiszervért cserébe. Legyél szerencsés habi Jázmin hercegnő!” 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek