Vatikáni mintára új iszlám állam jöhet létre Európában

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2024.09.23. 16:00

Újra szerelmes a TV2 sztárja: „Sok mindent nem árulhatok el”

Talán végre rátalált a nagybetűs szerelem a Sztárban Sztár leszek! énekesnőjére. Bányai Noémi elárulta, hogy jelenleg van valaki az életében, de szeretné védeni a magánéletét!

Bányai Noémit a Sztárban Sztár leszek! negyedik évadában ismerhette meg a közönség. A fiatal énekesnőnek izgalmasan teltek a nyári hónapjai, mert színpadra állhatott a Szegedi Szabadtéri Színház Rebecca című produkciójában, amiben Gubik Petrával léphetett fel. Emellett a Balatonnál és Erdélyben is járt, ahol fantasztikus élményekkel gazdagodott, ráadásul a szerelem is ott van a levegőben.

Bányai Noémi
Bányai Noéminek izgalmas nyara volt az idei Fotó: Szécsényi Gergő

Bányai Noémi: Nagyon friss a dolog

Az év elején még arról szóltak a hírek, hogy a Power of Love sztárjával, Imivel alkotnak egy párt, de sajnos az élet közbeszólt. Azóta Noémi folyamatosan keresi a boldogságot, de eddig sajnos a nagybetűs szerelem nem kopogtatott be az ajtaján, vagy talán most mégis? Noémi elárulta, hogy most van valaki az életében, akivel fiatal a kapcsolatuk, de jó úton haladnak.

Sok mindent nem árulhatok el, csak annyit, hogy most van valaki az életemben, de abszolút civil. Ezért nem is szeretnék sok mindent elmondani róla. Plusz még nagyon friss a dolog, ezért is szeretném védeni. Annyit elmondhatok, hogy nagyon kiegyensúlyozottnak érzem magam ebben a kapcsolatban

 – mosolygott Noémi, aki azt is hozzátette, hogy nem szeretne semmit elkiabálni. A fiatal tehetség azonban hozzátette: neki is, mint mindenkinek a boldogság megtalálása a célja.

Korábban is sok udvarlója akadt 

Az énekesnő már korábban sem szűkölködött az udvarlókban, azonban amikor véget ért a TV2 másik sztárjával a kapcsolata, elárasztották a kegyeiért küzdő férfiak bókokkal. Így nem meglepő, hogy valaki meglepte egy csokorral. 

"Egy nagyon kedves embertől kaptam a virágcsokrot, akiről még nem szívesen szeretnék többet elárulni, mert nagyon friss a dolog. Kimondhatjuk azt, hogy akad egy új udvarló a láthatáron, viszont nem közszereplő, ezért is szeretném megvárni, hogy elteljen egy kis idő, mert ki tudja, mi lesz még belőle" — jegyezte meg korábban az énekesnő.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek