Létrehozva: 2024.08.12.
Módosítva: 2024.08.12.

Takács Zsuzska a költözésről: Családot alapítani nem a belvárosban tervezünk

Zámbó Krisztián kedvese vérbeli balatoni lánynak tartja magát. Takács Zsuzska a családalapítást is a magyar tenger közelében képzeli el.

Zámbó Krisztián és Takács Zsuzska több szakítás és nagy egymásra találás után most teljes harmóniában él, jövőbeli terveik között szerepel vidékre költözni és ott családot alapítani.

takács zsuzska
Takács Zsuzska és Zámbó Krisztián vidéken képzeli el a jövőjét (Fotó: Takács Zsuzsanna)

„Az élet mindig közbeszólt"

A sztárpár számára a nyár a fellépésekről szól, Zsuzsi minden koncertjére elkíséri Krisztiánt. A sűrű program miatt kevés idejük jut kikapcsolódni: jellemzően Zsuzsi családjának balatoni otthonában pihennek, de az oly sokszor megfogadott edzést sem szeretnék elhanyagolni.

„Újra belevetettük magunkat az edzésbe Krisztiánnal!" – árulta el Takács Zsuzsi a Ripost-nak. – „Nem először szántuk rá magunkat, ugyanis az élet mindig közbeszólt. Legutóbb kora tavasszal vettünk kondibérletet, el is kezdtek lemenni a kilók, és jönni az izmok, de aztán Krisztián eltörte a könyökét, csuklóját. Külön pedig nem szerettem volna menni."

Mindig mindent együtt csinálunk, ami miatt néha kicsit egymás agyára is megyünk 

– ismerte el nevetve Zámbó Krisztián modell kedvese.

Alapvetően elégedett vagyok az alakommal, az elmúlt években magától leolvadt rólam néhány kiló. Egy kis izmot azért szívesen magamra szednék. Tizennégy éve már, hogy abbahagytam a fitneszsportot, de azért van, ami megmaradt" – ismerte el Zsuzsi, aki nemrég a Szerencsekerék című TV2-s kvízműsorban ezt be is bizonyította: bemelegítés nélkül mutatta meg, hogyan áll kézen, és hogy még mindig megy neki a spárga.

„Sokan meglepődnek, de én vagyok a lustább, és Krisztián az, aki buzdít, hogy menjünk, eddzünk."

Takács Zsuzska sportmúltja nem múlt el nyom nélkül, bár elismeri, mára lusta elmenni a konditerembe (Fotó: Takács Zsuzsanna)

Családalapításról mesélt Takács Zsuzska

Zsuzsi hozzátette, nyáron a sok munka miatt nehéz eljutniuk kondizni, hiszen Krisztiánnak sok a koncertje, ahová kedvese rendszeresen elkíséri őt.

„Nyáron szinte minden hétvégére van lekötve fellépés. Amikor egy kis szabadidőnk van, jellemzően hétköznap, akkor pedig a családom balatoni otthonában vagyunk. Ott a nagy a kert, terem a sok bioparadicsom, -paprika, itt van a közelben a Balaton-part. Nekem ez felér egy nyaralással. Sőt, igazi balatoni lányként és jobban is szeretek itt lenni, mint a fővárosban. Egyelőre Budapesten van az állandó otthonunk, de később szívesen költöznék vidékre.”

Tervben van, hogy véglegesen elköltözzünk. Családot alapítani nem a belvárosban tervezünk. Budapest agglomerációjában, de még inkább a Balatonon tudnám elképzelni akkor az életünket

 – ismerte el a családalapítással kapcsolatban.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek