Magyar Péter a migrációpárti brüsszeli szabályokat követeli

POLITIK
LOVE

Szerző Doris

Létrehozva: 2024.08.22.
Módosítva: 2024.08.22.

Merre húznád? Szakítása után ismert társkeresőn tűnt fel a TV2 sztárja

A Metropol néhány hete számolt be arról, hogy az egykori teniszező ismét a szinglik csapatát erősíti. Noszály Sándor a jelek szerint nem sokáig szeretné fenntartani ezt az állapotot.

Lányok, eljött a ti időtök! A Metropol elsőként számolt be arról augusztus 2-án, hogy a jelek szerint Noszály Sándor váratlanul szakított fiatal szerelmével, a szemrevaló Bánhegyi Amelitával, aki korábban több szépségversenyen is indult.

Noszály Sándor
Noszály Sándor a Tinderen keres társat (Fotó: Markovics Gábor)

Bár az egykori Nagy Ő nem tartozik azok közé a hírességek közé, akik romantikus fotókkal árasztják el a közösségi médiát és nyilvánosan zengenek ódát a kedvesükről. Ezért az egykori teniszező mindössze néhány képpel tudatta még tavasszal, hogy foglalt a szíve, a gyönyörű modellel pedig Spanyolországban élvezik a kapcsolatuk első fázisát. Az első képen meghitten ölelkeztek a tengerparton, a másodikon kézen fogva sétáltak, úgy tűnt, nagy a szerelem kettejük között.

Ezeket a képeket azonban már hiába keressük az egykori Noszály Sándor Instagram-oldalán, ugyanis szőrén-szálán eltűntek. Sőt, ez még nem minden! Az is roppant aggasztó, hogy Noszály és Amelita már nem is követik egymást a népszerű közösségi oldalon. 

Mintha soha nem is ismerték volna egymást!

A TV2 sztárja ismert társkeresőn próbálkozik

Nos, a jelek szerint a Dancing with the Stars-ban is feltűnt sármőr nem szeretne sokáig a szingli férfiak ligájába tartozni. A Ripost egyik olvasója ugyanis nem máshol "futott vele össze", mint az egyik legnépszerűbb társkeresőn, a Tinderen.

Bár azt nem tudni, hogy jobbra húzta-e a teniszpályák ászát, portálunknak beszámolt a nagy felfedezésről.

Mit ne mondjak, őszintén meglepődtem, amikor szembejött a Tinderen Noszály Sándor.

„Jóképű férfi, komoly egzisztenciával, nem gondoltam volna, hogy úgymond rászorul a netes társkeresésre. Ugyanakkor az sem kizárt, hogy nehéz olyan nőt találnia, aki nem a népszerűsége miatt keresi a társaságát. Az is fontos, hogyha jól láttam, a profilja hitelesített, szóval valóban ő regisztrált” — morfondírozott olvasónk, aki hozzátette, hogy a profilja alapján Sándor komoly kapcsolatot keres.

Noszály Sándor, TV2
Noszály Sándor párja szakított a Nagy Ő-vel, a TV2 sztárja most Tinderen próbál szerencsét (Fotó: Tinder)

Noszály Sándor korábban is feltűnt már az említett társkeresőn

A vörös rózsákkal hódító, egykori Nagy Ő már korábban is próbálkozott az említett platformon jelen lévő hölgyek szívének becserkészésével. Akkor a hot! szerkesztőségébe juttatott el valaki egy képernyőfotót Noszály tinderes jelenlétéről, ő pedig szűkszavúan csak ennyit mondott a témában.

Rajta voltam a Tinderen egy darabig, de már egyáltalán nem használom. Nem ma volt, az biztos

– reagált Sándor idén márciusban.

Vajon most sikerrel jár a facér sármőr?

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek