LOVE

Szerző P. Flóra

Létrehozva: 2024.08.14.

Így kell jól házasodni: hozzáment a 91 éves milliárdoshoz, hetek alatt megözvegyült

A 42 éves feleség nem sokáig élvezhette a házasélet örömeit.

Alig néhány hétig tartott mindössze a 91 éves milliárdos, Richard Lugner hatodik házassága, ugyanis az üzletember elhunyt. A negyvenkét éves Simone 'Biene' Reilaender, aki 49 évvel volt fiatalabb nála, „élete álmának” nevezte a néhai vállalkozót.

Simone az Instagramon egy megható szöveggel búcsúzott: "te voltál életem álma. Amikor megláttalak ragyogni, egy pillanat alatt tudtam, hogy a tiéd vagyok. Szerelmem".

Richard híres volt extravagáns életmódjáról, sok feleségéről és hogy A-listás celebekkel randizott. Azonban számos egészségi problémája is volt, mely végül a halálát is okozta. Hétfőn bécsi villájában hunyt el az építőipari mágnás, aki temérdek pénzt fizetett sztároknak azért, hogy vele jelenjenek meg a bécsi Operabálon. Így a karján vonult fel Kim Kardashian, Geri Halliwell és Paris Hilton is. Azt, hogy mennyi pénzt fizetett, mélyen titkolták, ám Jane Fonda egyszer bevallotta, azért fogadta el a meghívást, mert "egy zsák pénzt adott neki" a mágnás. Kim Kardashian azonban elrohant a bálról, mert szerinte megsértették, és ekkor Lugner azt nyilatkozta, nem táncolt a sztárral, pedig félmillió dollárt fizetett érte.

Simone a júniusi esküvőjük előtt azt nyilatkozta, hogy minden megvan Richardban, amit egy férfiban valaha is keresett. „Sikeres férfi, aki képvisel valamit, akibe bele lehet kapaszkodni, fel lehet rá nézni, és akitől tanulni lehet” – sóhajtott. "Manapság nagyon ritkák az ilyen férfiak fiatalabb korban."

Lugner hatszor házasodott meg, viharos szerelmi életének hullámvölgyeiről rendszeresen beszámoltak a sajtóban. 1961-ben Lugner feleségül vette Christine Gmeinert, és 1978-ig tartott a frigyük. 1979-ben feleségül vette Cornelia Laufersweilert, de négy évvel később, 1983-ban gyorsan elvált. Harmadik feleségével, Susanne Dietrichhel kötött házassága egy évvel később következett, a pár 1989-ben elvált.

Lugner 1990 és 2007 között volt házas negyedik feleségével, Christina Lugnerrel, majd 2014-ben vette el ötödik feleségét, a Playboy-nyuszi Cathy Schmitzet. Az 57 év korkülönbséggel rendelkező pár mindössze 809 nappal később, 2016-ban elvált. A milliárdos 2021-ben jelentette be kapcsolatát Simone Reilaenderrel, és a pár idén júniusban 50 vendég előtt összeházasodott – mindössze hetekkel a halála előtt. 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek