Létrehozva: 2024.08.26.

Elképesztő fotók! Álomutazással lepte meg Baronits Gábort szépségkirálynő szerelme

A jóképű színész és gyönyörű menyasszonya imádják meglepni egymást. S Mivel Baronits Gábor és Oczella Eszter egyik kedvenc hobbija az utazás, így ezt mindig tökéletes ajándéknak tartják.

A népszerű színész és párja kapcsolatának annak idején senki nem jósolt nagy jövőt, de mindenkire rácáfoltak. Baronits Gábor és Oczella Eszter nemrég el is jegyezték egymást, így boldogabbak nem is lehetnének. Főleg most, hogy pár napra kiruccantak Olaszország egyik legfelkapottabb, legdrágább részére, Amalfiba. A szépségkirálynő ugyanis ezzel az utazással lepte meg szerelmét.

Baronits Gábor
Baronits Gábort olasz luxusútra vitte szerelme Fotó:  Instagram

Luxusútra vitte szerelme Baronits Gábort

A népszerű színész és párja, amikor csak tehetik, elutaznak valahová. Baronits Gábor és Oczella Eszter közös hobbija ez, már rengeteg helyen jártak együtt. Tavaly például Amerikába utaztak, a TV2 gyönyörű sztárjának ugyanis Orlandóban volt versenye, indult a fitnesz olimpián. S bár sajnos egy nem várt betegség miatt nem úgy sikerült a versenye, ahogy szerette volna, de cserébe utána bejárták bérelt kocsijukkal a környéket. Most pedig elképesztő fotókat posztoltak Olaszországból, ahol Gábor 35. születésnapját ünnepelték. Ami amúgy júliusban volt, de csak most tudtak sort keríteni a közös utazásra. 

Szerelmes sorok

A színész nemrég jegyezte el sportoló kedvesét, a romantikus lánykérésre Rovinjban került sor. Baronits Gábor igazi hősszerelmes, előfordult, hogy Instagram-oldalán vallott szerelmet kedvesének. 

Óriási példa vagy mindenki számára, hogy sosem szabad feladni, és az álmainkért igenis meg kell küzdeni. Még akkor is, ha ezer akadályt, igazságtalanságot és kudarcot kellett leküzdeni, Te mindig büszkén kezelted a helyzetet, és továbbléptél. Mert mindig előre kell menni a célhoz vezető úton! És Te annyira haladtál előre, hogy megérkeztél a célhoz. Itt vagyunk. Nemcsak megérkeztünk, hanem szélsebesen átszakítottad a célszalagot. Elképesztően büszke vagyok rád, szerelmem! Rengeteg célt szeretnék még elérni Veled együtt. Egy csoda vagy! Ahogy mondani szoktuk: »A végtelenbe és tovább«

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek