Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
LOVE

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.14.

Micsoda esküvő! Így vezette oltár elé szerelmét a magyar műsorvezető

Élete egyik legszebb napját élte át szombaton Perjési Tamás, a HírTV műsorvezetője.

Perjési Tamás, a HírTV műsorvezetője újra feleségül vette szerelmét, gyermeke édesanyját.

Tavaly év végén már megvolt a polgári esküvő szűk körben. Na ezt most megismételtük, csak szélesebb körben. Tavaly szorított minket az idő, szerettünk volna a kisfiunk születése előtt egybekelni hivatalos okokból. De mindketten vágytunk templomi szertartásra és nagy lagzira. Gyermekkori álmom vált valóra azzal, hogy Szegeden, a Dómban esküdhettünk meg

- mesélte a műsorvezető.

A HírTV műsorvezetője, Perjési Tamás és felesége, Alíz szülőkként keltek egybe, hat hónapos kisfiuk, Tomika nagyon élvezte az esküvőt (Fotó: Erdős László - Elmédia)

 

Izgalmas pillanatok

"Az utolsó pillanatban azért volt egy kis izgalom. Már a decemberi esküvőn is volt egy kis „ruhamizéria", ugyanis ahogy pakoltunk ki a kocsiból, a nadrágom leesett a földre, épp egy pocsolyába. Nem győztük hajszárítóval rendbehozni. A sors némileg megismételte magát: szerettem volna nagyon elegáns lenni: teljes felszerelés, még mellényem is volt. A sok ruha között azonban valahogy elfelejtettem felpróbálni a szmoking inget, és az esküvő előtt húsz perccel derült ki, hogy kicsi rám. Szerencsére édesapámnál volt egy póting, azt vettem fel végül... – idézte fel Tamás. - Ezt leszámítva, vagy talán éppen ezzel együtt, minden tökéletesen alakult, pedig egy százfős esküvőről beszélünk, nem volt egyszerű a szervezés. Az oroszlánrészét a feleségem intézte, de én is kivettem a részem. Fontosak számunkra a szimbólumok, így sok kedves, megható apróságra figyeltünk. Például, a szeretett nagypapám emlékére a templomban lejátszották nekünk az Ave Mariát, ami neki nagy kedvence volt. Nagyon fontos szerepet töltött be az életemben, a kisfiam is ő utána kapta második névként a Jenő nevet. De ilyen szimbólum volt még, hogy a megismételt polgári szertartáson nem homokot öntöttünk össze, ahogy az szokás, hanem a Duna és Tisza vizét, azt jelképezve, hogy a feleségem budapesti, én pedig Szegeden születtem és Szolnokon nevelkedtem, útjaink mégis egybefonódtak – avatta be a Borsot a büszke férj, aki nem mellesleg büszke apuka is.

Mosolygós kisbaba, táncoslábú nagymama

"Természetesen a hat hónapos kisfiunk, Tomika is ott volt velünk ezen a csodálatos napon, és ahogy eddig minden helyzetben, most is nagyon együttműködő, nyugodt, szemlélődő és mosolygós volt. 

Persze, kicsit ellopta előlünk a show-t, de mi ezt egyáltalán nem bántuk. Ahogy tavaly év végén a polgári szertartáson, úgy idén is többször elérzékenyültem, könnyekig hatódtam. 

Az egyik legszebb pillanat mindenképp az volt, hogy a 88 éves nagymamámmal táncolhattam az esküvőmön. A DJ berakta a We Are the Champions című számot, arra roptuk, míg a vendégsereg körbeállt minket és tapsolt. De a nyitótáncunk is nagyon emlékezetes marad, a feleségemmel a Jóbarátok nagy kedvencünk, a betétdal lassabb verziójára adtuk elő a koreográfiát, majd egy ponton jött az eredeti tempó, és akkor a násznép is csatlakozott hozzánk."

A cél: Hawaii

Tamás kérdésünkre elárulta, hogy kisbabájuk miatt a nászutat el kell halasztaniuk, de mindkettejüknek bakancslistás hely Hawaii, így megfogadták, oda mindenképp eljutnak előbb vagy utóbb.
"Most a kisfiunk miatt nincs lehetőségünk elutazni, és az sem kizárt, hogy még tovább kell halogatnunk, ha úgy alakulna, hogy kistestvére születik…" – mosolygott a HírTV műsorvezetője, majd elárulta:

Minden reggel boldogan ébredek, mert a feleségem és a kisfiam mosolyát látom. Révbe értem, minden tekintetben boldog vagyok. A munkámban is jól érzem magam a HírTV-nél, de amint vége a Napindító című műsoromnak, sietek is haza, hogy a családommal lehessek.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek