Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
LOVE

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.11.

„Itt a vége, már nincs mit tenni” – megdöbbentő kijelentést tett a magyar szépségkirálynő

Követői egy szerinte is rendkívül megosztó kérdést tettek fel neki. Hacsi Bogi azt a kérdést fejtegette, hogy érdemes-e újra összejönni az exünkkel.

Hacsi Bogi nagyon érdeklődik a párkapcsolati pszichológia iránt, így örömmel válaszolt a neki feltett kérdésre. Bár érdeklődik a téma iránt, nem tartja magát szakértőnek. Így Bogi csak saját életéből vett példákon keresztül tud véleményt formálni.

Hacsi Bogi
Hacsi Bogi szerint egy párkapcsolat sok munkába telik (Fotó: Ripost)

Hacsi Bogi szerint ha vége, akkor vége

A szépségkirálynő elárulta, hogy nála szinte kizárt, hogy bármikor is újra összejöjjön az exével. Ő csakis abban az esetben szakít, ha úgy érzi, nincs más út, csak a szakítás.

„Számomra a szakítás mindig egy végleges dolog volt, és szó sem lehetett róla, hogy újra összejöjjünk. Főleg azért, mert én addig nem szakítottam senkivel, ameddig úgy nem éreztem, hogy teljesen itt a vége, és már nincs mit tenni.”

Hacsi Bogi
Hacsi Bogi boldog párkapcsolatban él párjával (Fotó: Ladóczki Balázs)

Nem a párkapcsolat a megoldás

Azt is elmondja, hogy bizonyos szempontból neki szerencséje van, mert ő egész életében rengeteg szeretetet kapott. Ezáltal kiegyensúlyozott tudott maradni akkor is, ha véget ért egy párkapcsolata. Bár tudja, hogy nem mindenkinek adatott meg a szerető család, szerinte nem megoldás, ha csak ezért menekülünk egy rossz kapcsolatba.

Teljesen megértem, ha valaki más családi háttérrel pl. kapcsolatba akar menekülni és ezért (is) ragaszkodik ahhoz. Ha tisztában vagy magaddal és szereted magad, nem ragaszkodsz egy bántó kapcsolathoz sokáig.

Szakítás után is lehet szeretni az exet

A Miss World Hungary tavalyi nyertese azt is megosztotta követőivel, hogy ő nem gondol rossz szívvel az exeire. Attól, hogy nem működött egy kapcsolat, még gondolhat vissza szeretettel a másikra.

Mindenkinek hálás vagyok, hiszen miattuk (is) lettem az aki ma vagyok, és miattuk (is) kerültem abba a helyzetbe, amiben ma vagyok.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek