Orbán Viktor: A hazai szakemberek felkészültek az árvíz elleni védekezésre, van elegendő ember, pénz és megfelelő technika

POLITIK
LOVE

Szerző

Létrehozva: 2024.07.30.

Nem titkolja tovább Mészáros Norina: ez a férfi borzongatja meg minden idegszálát

Ismét énekest szeret a szépség.

Mészáros Norina és Young G Béci mögött kemény évek állnak. A rapper számára szerelem volt első látásra, amikor megismerte Norinát, és csakhamar hivatalossá is tették a kapcsolatukat. Egy gyönyörűszép kislányuk is született, Rebeka, később azonban házasságuk megfáradt. Mindenki azt hitte, hogy válni fognak, végül azonban erősek voltak és megmentették szerelmüket. Most szent szövetségük erősebb, mint valaha. Béci pedig hatalmas örömöt okozott feleségének azzal, hogy elvitte őt Krakkóba egy koncertre:

Életem egyik legnagyobb vágya és élménye volt a Justin Timberlake koncert Krakkóban! Kiskorom óta rajongok érte és a koncert óta még nagyobb rajongója vagyok! 2 órán keresztül énekelt és táncolt mindemellett gitározott zongorázott és imádja a csapata minden tagját! Soha nem láttam színpadon ilyen profi és nagy szívű embert, mint ő!

 A könnyeim ott is potyogtak, mert olyan érzelmeket váltott ki belőlem, ami nem mindig adatik meg egy ember életében, de most is, hiszen valóra vált a nagy álmom, amit nem gondoltam volna, és ezt a Férjemnek köszönhetem. Szeretlek és soha nem felejtem el ezt neked! A kis barátainkkal pedig megélni csodálatos volt! Annyira hálás vagyok az életnek"

- írja. 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek