Létrehozva: 2023.08.09.
Módosítva: 2023.08.11.

Vad csókcsaták voltak a Miss Balaton gálán

Gelencsér Timi és Szabó András Csuti is párjával jelent meg a rendezvényen, és egyik páros sem rejtegette a szenvedélyét.

A hétvégén tartották a Miss Balaton gálaestjét, ahol több ismert ember is jelen volt. Többek között Gelencsér Timi és Szabó András Csuti is ott volt a bulizó tömegben, és a párjaik is elkísérték őket.

A TV2 sztárjáról tavasszal robbant a hír, hogy közel egy éve boldog párkapcsolatban él. A magánéletét óvó Timi korábban elmondta, hogy párja rendkívül illedelmes, figyelmes, odaadó és ő pont ezeket a belső tulajdonságait kereste, amit most végre megtalált, ráadásul a közeli barátai, családtagjai is kedvelik választottját.

Van a férfitípus, akire fel tudok nézni, akinek van életcélja, aki határozott, aki tud tanácsot adni, és ő tud is adni, nem csak lenyugtat, hanem tényleg lehet rá számítani. Egy nagybetűs férfit kerestem. Nem is a saját korosztályomból kerestem, pont ezért

 – mondta korábban a TV2 gyönyörű sztárja.

Az egykori exatlonos szexi piros ruhában jelent meg a gálán, párja pedig fekete öltönyben kísérte el Timit. A rendezvényen sugárzott róluk a boldogság, és többször is szenvedélyes csókot váltottak.

 

Mindenkit túlragyogott Csuti szerelme

Szabó András Csuti és szerelme, Sudár Bianka is ott volt a Miss Balaton 2023-as gálaestjén. Bár az üzletember korábban azt nyilatkozta, hogy igyekszik kedvesét távoltartani a nyilvánosságtól, elkerülhetetlen volt, hogy a rendezvényeken együtt jelenjenek meg. Azonban arra senki sem számított, hogy a 26 éves hölgy mindenki figyelmét magára vonja az este folyamán. A 26 éves szépség mindenkit túlragyogott flitteres, csillogó ruhában lépett a vörös szőnyegre, ahol még visszafogott, de láthatóan szerelmes csókot is váltottak. Az üzletember a saját közösségi oldalán is megosztotta a képet, ahol csak úgy záporosztak a dicsérő kommentek:

„De szép barátnőd van szebb is csinosabb, mint Edi volt”

„Hat tesó, jobban jártál…”

„Drága Csutikám! Ez igen! Annyira megérdemled, hogy minden jól alakuljon! Drukkolok és Gratulálok a Párodhoz! Legyetek boldogok!” – írták a hozzászólók.

Csuti és Bianka láthatóan fülig szerelmesek, csókjuk már-már filmbe illő (Fotó: Markovics Gábor)


 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek