Létrehozva: 2023.08.13.
Módosítva: 2023.08.13.

Suzy még várja a lovagját: „Nem könnyű egyedülálló anyaként"

A mulatós énekesnőnek munkával telik a nyara, és az is sok elfoglaltságot ad neki, hogy egyedül neveli Jollyval közös tinédzser lányát.

Királyvári Zsuzsanna, vagy ahogy az ország ismeri: Suzy a héten ünnepelte a szülinapját. Míg a legtöbb nő, főleg a showbizniszben, titkolja vagy lefaragja a korát, ő büszkén vállalja! A népszerű mulatós énekesnő a Ripost-nak mesélt a szülinapjáról és arról, rátalált-e már az a bizonyos lovag!

Negyven az új harminc"

Sosem csináltam titkot belőle, 38 éves lettem. A kor szerintem csak egy szám, igazából annyi idősek vagyunk, amennyinek érezzük magunkat. Egy picit frusztrál az, hogy vészesen közeledik a negyven, de nyugtatom magamat azzal, hogy a negyven az új harminc, így végül is mégsem állok annyira rosszul" – ismerte el a Ripost-nak Suzy, majd elárulta, hogy ünnepelt a jeles napon. 

 

Idén nem akart nagy bulit 

Az elmúlt pár évben mindig meglepetésbuliban volt részem, amit a maroknyi barátom szervezett nekem. Most külön megkértem mindenkit, hogy ne legyen ilyen, szűk családi körben szerettem volna ünnepelni. Mindenki, aki fontos számomra az felköszöntött és nagyon jól esett a rajongóktól kapott több ezer üzenet is. Az idei év eléggé fárasztó, nagyon sok a koncert és a lemezem is a finishben van, így az időmet nem könnyű amúgy sem beosztani, ebből adódóan is jobban esett egy pici idő a családommal a születésnapomon."

 

A 18 éves Királyvári Zsuzsi büszke lenne Suzyra"

Lapunk arról is kérdezte Suzyt, hogy ha visszarepülhetne az időben, és találkozna a 18 éves énjével, mit mondana, tanácsolna neki a jövőt illetően?

Azt hiszem csak annyira figyelmeztetném, hogy ne csak a szívére hallgasson, hanem »engedje az asztalhoz« az eszét is. 

Sok csalódáson mentem keresztül, sokszor azok szúrták belém a kést, akikről sosem gondoltam volna. Mára tényleg egy kezemen meg tudom számolni a barátaimat, de ők mellettem vannak, amióta az eszemet tudom.

Amúgy pedig szerintem a 18 éves Királyvári Zsuzsi büszke lenne a mai Suzyra, ahogyan én is az vagyok magamra" − mondta , de arról is beszélt, hogy alapvetően boldog a jelenlegi életében, de nem olyan fajta, aki megelégszik a középszerrel:

Teljes mértékben sosem lehetek elégedett. Az ember mindig többre vágyik mindenből és mindenkiből. A legfontosabb a kislányom, az egészségünk, a szeretet, a családom, a barátaim és az, hogy azok az emberek, akik szeretik a dalaimat, a színpadon tartanak engem 15 éve. Ha valami hiányzik, az legfeljebb egy társ, de majd el fog jönni ő is az életembe."

 

A lovag elindult felém, csak még keresi a lovat"

Korábban úgy fogalmazott, hogy tudja, hogy van valahol tökéletes férfi számára, egy herceg, fehér lovon. Egyelőre azonban még nem találtak egymásra:

A lovag tudom, hogy már valahol indulni készül felém, csak valószínűleg még keresi a lovat

– fogalmazott nevetve. – „Ha ideér, nem fogom lerázni..."

„Nem könnyű egyedülálló anyaként"

Addig is, míg megérkezik a herceg, a munka és − egyedülálló anyaként − a kiskamasz lányával való foglalkozás tölti ki a mindennapjait:

Nem számítottam arra, hogy ennyire húzós lesz ez a nyár. Rengeteg a koncert, nagyon sok a magánrendezvény, hála Istennek sokan szeretnék az esküvőjüket és a születésnapjukat velem ünnepelni! Ezek az alkalmak mindig különlegesek számomra, mert privátabb közegben még jobban letisztul előttem, mennyi szeretet árad az emberekből felém. Nem titkolom, sokszor nem tudom a könnyeimet sem visszatartani egy-egy privát buliban a színpadra lépés előtt, amikor köszöntik az ünnepeltet, vagy épp kimondja az ifjú pár az igent. Nyaralni kevés időnk van, de a balatoni nyaralónkba sokszor lemegyünk Zsuzsikával, sokszor ott vannak a szüleim is és persze a tinédzser korban a táborok sem maradhatnak el, amit kiválaszt magának Zsuzsika, arra elengedem. 

Nagyon érezhető, hogy kamaszodik. Nem könnyű egyedülálló anyaként egy tini gyermekkel, de talán azért mondhatom, hogy nekem szerencsém van, mert alapjába véve igyekeztem mindig a legjobb barátnője is lenni a gyermekemnek.

 Nyilván lesznek rázós pillanatok még az életünkben, de imádom, szeretem és ha nehéz is néha vele, akkor is nagyon büszke vagyok Zsuzsikára."

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Friss képek az orosz-ukrán háborúról

origo.hu

Brutális friss képeken az orosz-ukrán háborús pokol

borsonline.hu

„Szívszaggató volt ott állni” – három pici gyermeke énekelt László sírjánál, akiért egy ország fogott össze

hirtv.hu

Áll a bál a Nike olimpiára szánt női sportdresszeinek túlszexualizáltsága miatt + videó

ripost.hu

"Élettelenül fekszik" - Elhunyt a profi sportoló kisbabája, szívszaggató sorokkal búcsúzik

hirtv.hu

Most éppen a Jobbik tyúkszemére lépett Magyar Péter

origo.hu

Bugyiban vitte el a zokogó, őrjöngő Britney Spearst a mentő a luxusszállodából

mindmegette.hu

Figyelmeztet a szakember: nem mindig jó döntés air fryerben sütni-főzni

ripost.hu

Patai Anna végre elárulta születendő kisbabája nevét

ripost.hu

Pénzeső májusban, ez a 4 csillagjegy már nyithatja a pénztárcáját

ripost.hu

Házasság első látásra: Egy év után vajon együtt van Enikő és Peti?

travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LOVE

"Ez nyílt titok..." – Azt pletykálják, egy rapperrel jött össze Fésűs Nelly lánya

LOVE

Lehull a lepel: Ez a sokoldalú üzletember Weisz Fanni új szerelme

LOVE

Kiderült, ki rabolta el Nemazalány szívét - Fotó

LOVE

Azt pletykálják, újra együtt van Tóth Andi és Marics Peti

LOVE

Dallos Bogi megmutatta kisfia cuki arcát: „Gyönyörű szeme van a kishercegnek” - Fotó

LOVE

Love Story: 13 éve házasodott össze Katalin hercegné és Vilmos herceg – galéria

LOVE

Tallós Rita: Harcos ember vagyok!

LOVE

„Mink mostanában így” - Vele osztja meg az ágyát Kárpáti Rebeka