Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2023.07.19.

Sáfrány Emesével való szakítása után Intire újra rátalált a szerelem - Videó

A TNT zenekar oszlopos tagjára máris rátalált az új szerelem, kedveséről meglepő dolgot árult el Inti.

Korábban a Ripost is több ízben foglakozott Sáfrány Emese és Zuber Krisztián, az Inti szakításával, a zenész most tiszta vizet öntött a pohárba.

Intire máris rátalált az újabb szerelem Fotó: Bánkúti Sándor

Nem is olyan rég még attól volt hangos a haza sajtó, hogy most együtt van-e Inti és gyönyörű légtornász szerelme, Sáfrány Emese vagy sem. Eleinte úgy tűnt, hogy csak alaptan pletykákról van szó, nem sokkal később azonban Emese maga erősítette meg a szakítás hírét a Borsnak.

Véget ért a kapcsolatunk. Mi nagyon különbözőek vagyunk, és egy nem mindennapi szituációban találtunk egymásra. Pont olyan nehéz időszaka volt mindkettőnknek, amiben tudtuk egymást támogatni, és átsegíteni a nehézségeken

– mondta korábban a lapnak az édesanya, aki azt is leszögezte, hogy Intivel szépen, dráma nélkül váltak el, és mindig jó szívvel fognak emlékezni egymásra.

Itt a légtornász arra is gondolt, hogy kapcsolatuk alatt Inti komoly egészségügyi problémákkal küzdött, hiszen többször is meg kellett műteni a szívét, amire azóta is nagyon odafigyel a zenész. A TNT zenekar tagja most maga is megszólalt a szakításról, illetve még egy titokzatos nőről is mesélt a Tények Plusz stábjának.

Ez egy nagyon hosszú folyamatnak a vége volt, igazából nem szeretnék részletesebben arról beszelni, hogy mi hogy történt. Egyszerűen nem voltunk összepasszoló emberek

– kezdte az énekes, aki azokra a találgatásokra is reagált, miszerint Emese óta ismét rátalált a szerelem. Nos, igaznak bizonyultak a pletykák, ugyanis Intinek valóban van egy új párja, a szerelmesek azonban egyelőre még akarnak a nyilvánosság elé állni.

Azóta nekem van egy új párom, most már több mint egy hónapja vagyunk együtt. Hál’ istennek nagyon jól megvagyunk, és ha majd úgy alakul, akkor nektek is be fogom mutatni

– mondta mosolyogva a zenész, aki annyit ezért elárult titokzatos párjáról, hogy korábban ő is szakmabeli volt, sőt, 20 évvel ezelőtt az egész ország ismerte őt.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek