Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2023.07.09.

Váratlan dolog történt Zámbó Szebasztián esküvőjén: ez alapjaiban változtatja meg Krisztián és Zsuzsika kapcsolatát

Micsoda boldogság! Megházasodott Zámbó Jimmy középső fia, Szebasztián. A következő lagzi sem várat magára sokáig, Krisztián jövőre elveszi Zsuzsikát!

Pénteken örömhírt jelentett be Zámbó Jimmy másodszülött fia, Szebasztián. Az Ausztriában élő fiú feleségül vette szerelmét, Nikit! A lagzin egy másik páros sorsa is megpecsételődött: Krisztián eltökélte, jövőre összeházasodik Zsuzsikával!

„Ilyen szépet még sosem láttam!"

Zámbó Szebasztián és Niki esküvőjéről egyelőre nem tudunk részleteket. Ugyan egy rövid időre Facebookon élő bejelentkezésben becsekkolt az ifjú pár, további fényképekre, élménybeszámolókra még várni kell részükről. A Bors azonban elérte az újdonsült férj bátyját, Zámbó Krisztiánt, aki büszkén mesélt az esküvőről és az azt követő lagziról:

Tegnap megvolt az öcsém esküvője. Büszke vagyok a testvéremre, jó érzés, hogy bátyjaként ott lehettem ezen a fontos napon vele. Előadóként és vendégként már több mint négyszáz esküvőn voltam, de ilyen szépet még sosem láttam! Végig nevettünk és sírtunk. Be kell vallanom, azt hiszem, én voltam az első, aki elpityeredett! Görög katolikusok vagyunk, a templomi szertartásaink nagyon szívhez szólóak!" − szögezte le, majd elárulta: jövőre ő is szeretné átélni mindezt szerelme, Zsuzsika oldalán!

„Nincs mese, jönnie kell az esküvőnek!"

Ugyanis mint kiderült, párja volt, aki elkapta a menyasszonyi csokrot!

Úgy ugrott érte, mint egy nyúl! Nagyon jó érzés volt nekem ezt látni, mennyire lelkes. És végül nála landolt a csokor. Nincs mese, jönnie kell az esküvőnek! Jövőre Zsuzsi is Zámbó lesz!

− határozta el magát a hősszerelmes, aki korábban már három alkalommal is megkérte a szeretett nő kezét.

A Bors kérdésére Krisztián azt is elmesélte, hogy bár szeretett édesapjuk nem lehetett velük, szívükben mégis érezték a jelenlétét, és természetesen Jimmy-számok is felcsendültek az újdonsült házasok tiszteletére.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek