Létrehozva: 2023.07.12.
Módosítva: 2023.07.12.

Hajdú Péter miatt csúszik az esküvője

Hajdú Péter egy ideje már készül arra, hogy Isten előtt és polgári szertartáson is szentesítse kapcsolatát Eszterrel. Már csak hat kilónyi akadálya van az esküvőnek…

Még mielőtt olvasóink felszisszennének, előrebocsájtjuk, hogy Hajdú Péter cipeli azt a néhány fölös kilót, ami miatt picit még csúszik az esküvő. Ő ráadásul akár a szülés utáni pillanatban is oltár elé vezette volna párját, Esztert, aki maga kérte, hogy várjanak addig, amíg úgy állhat rajta a menyasszonyi ruha, ahogyan azt ő szeretné

Hajdú Péter és párja, Láng Eszter esküvője már csak egy picit csúszik Fotó: hot! magazin


Nem állhatok Eszter mellett úgy, mint egy krumplis zsák”

Hajdú Péter most a Ripostnak árulta el, igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy legkésőbb jövő tavasszal megtarthassák az esküvőt. „Eszter elérte a célt, amit kitűzött maga elé, de most nálam van egy kis probléma az alakommal. Az a helyzet, hogy muszáj leszek formába lendülnöm, hiszen nem szeretnék a nádszálkarcsú és gyönyörű Eszter mellett úgy állni Isten, az anyakönyvvezető és a násznép színe elé, mint egy zsák krumpli. 

Persze ez a hasonlat egy picit túlzás, de tény, hogy nagyjából hat kilótól kellene megszabadulnom ahhoz, hogy tökéletesen érezzem magam a bőrömben.

 Szóval most miattam csúszik az esküvő”- kezdte nevetve a műsorvezető, aki mindent megtesz annak érdekében, hogy lefogyjon, de nincs könnyű dolga.

Este csak hal és saláta”

„Egy ideje már fogyókúrázom, vagy inkább diétázom és van is némi látszatja, de most inkább azt mondanám, hogy annyi, hogy tartom a súlyomat, ami nem elég az üdvösséghez. Általában egészen gyorsan el szoktam érni a kívánt formát, de bevallom, nyáron eggyel nehezebb dolgom van. A nyaralások alatt folyamatosan nagyon jó kajákkal találkozom itthon és külföldön is, és ha már találkozunk, hát nem is hagyom őket parlagon heverni, ha nem írtam nagyon körbe. Este persze csak halat és vagy salátát eszem, de ez csak a szinten tartásra jó”- vallotta be lapunknak Hajdú Péter, majd folytatta. „Persze többet kellene mozognom, de bevallom, hogy most maximum futni szoktam, mert szívesebben vagyok a családommal, mint mondjuk egy konditeremben, vagy a focipályán”- tette hozzá Péter.

Hajdú Péter már alig várja, hogy kimondja a boldogító igent - Fotó: Bors

Domi gyakorlatilag követhetetlen”

A Frizbi TV műsorvezetője nemrég arról is beszélt, hogy a menyegzőhöz szükség van arra is, hogy a katolikus egyház érvénytelenítse korábbi házasságát, most azonban elárulta, ez már nem jelent akadályt. „Eszter református, én katolikus vagyok, így mondjuk egy ökumenikus vagy református szertartás keretében Isten színe előtt is fogadalmat tehetünk anélkül, hogy érvényteleníteni kellene a korábbi házasságomat. Könnyen lehet, hogy végül ezt az utat fogjuk választani, és nem várjuk meg a procedúra végét. 

Eszterrel most azon tanakodunk, hogy idén októberben, vagy jövő év tavaszán álljunk-e oltár elé. Egyelőre úgy látjuk, hogy Domi szempontjából inkább a későbbi időpont lenne optimális, mivel abba az életszakaszba lépett, amikor folyamatosan jön-megy, pakolászik, izeg-mozog.

 A keresztelőjén is lepakolta a pap asztalát és egy pillanatra sem állt meg. Most olyan szinten aktív, hogy gyakorlatilag követhetetlen. Ha csak egy héten át utánoznám, nem hogy hat, de tizenhat kilót is le tudnék dobni” - nevetett fel ismét a műsorvezető.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Felismerhetetlen lett Tom Cruise barátnője, a Top Gun szőke bombázója

origo.hu

Újabb felkavaró részletek a bőnyi iskolában történt késelésről

borsonline.hu

Megszólalt a bűvész, aki egy tízmilliós autót nyert a Zsákbamacska adásában

ripost.hu

Nagy baj történt a Pilisben, ezekben a percekben mentenek

vg.hu

Hiánycikk lett a súlycsökkentő, már korlátozzák a felírását

mindmegette.hu

Gordon Ramsay elárulta, hogyan készül a tökéletes, ropogós sült krumpli

ripost.hu

Ennek a 3 csillagjegynek óriási szerencsét hoz a hétvégi csillaghullás

ripost.hu

Rendkívüli bejelentés érkezett az üzemanyagárakról, ekkor lép életbe

ripost.hu

"Élettelenül fekszik" - Elhunyt a profi sportoló kisbabája, szívszaggató sorokkal búcsúzik

travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LOVE

"Ez nyílt titok..." – Azt pletykálják, egy rapperrel jött össze Fésűs Nelly lánya

LOVE

Lehull a lepel: Ez a sokoldalú üzletember Weisz Fanni új szerelme

LOVE

Kiderült, ki rabolta el Nemazalány szívét - Fotó

LOVE

Azt pletykálják, újra együtt van Tóth Andi és Marics Peti

LOVE

Dallos Bogi megmutatta kisfia cuki arcát: „Gyönyörű szeme van a kishercegnek” - Fotó

LOVE

Love Story: 13 éve házasodott össze Katalin hercegné és Vilmos herceg – galéria

LOVE

Tallós Rita: Harcos ember vagyok!

LOVE

„Mink mostanában így” - Vele osztja meg az ágyát Kárpáti Rebeka