Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba!

POLITIK
Létrehozva: 2023.04.17.

Különös párhuzam: Szabó Ádám minden nőben Tóth Andit keresi?

Új barátnője, Farkas Jennifer is egy csiszolatlan gyémánt!

Szerző Doris

Szabó Ádám két évig volt együtt Tóth Andival, épp azelőtt szakítottak, hogy mindketten indultak a Sztárban Sztár hetedik évadában, amit Ádám meg is nyert, Andi pedig második lett.

Szabó Ádám
Szabó Ádám minden nőben Tóth Andit keresi? Fotó: Ripost

Az élő adások alatt végig tapintható volt a feszültség az egykori szerelmesek között, ami nem véletlen! Andi ugyanis korábban elárulta, hogy a szakításuk meglehetősen csúnya és viharos volt, egyáltalán nem gondolnak vissza jó szívvel egymásra.

"Közben elváltak az útjaink. Ne arra számítsatok, hogy kikaparom a szemét, ha meglátom, de arra sem, hogy szépen fogok rá mosolyogni. Nem békében váltunk el, nem is valószínű, hogy békével fogok rá gondolni valaha" – jelentette ki az énekesnő a műsor indulásakor.

Ezzel ellentétben a harmonikás-énekesnek megnyugvás van a lelkében, mi több, azt mondta, drukkol az exének, hogy minél tovább jusson a TV2 show-műsorában.

"Ez sajnos így alakult… Picit féltem, hogy mi lesz az első találkozáskor, mert azóta mi nem találkoztunk, meg nem is nagyon beszéltünk, de hál istennek, semmi olyan érzés nem merült fel bennünk, ami miatt a műsort ne tudnánk folytatni. Én kimondottan szurkolok neki, mert szerintem ő tényleg egy tehetséges előadó és úgy gondolom, sokáig el fog jutni. Abszolút úgy gondolok rá, hogy még szurkolok is neki" – mondta Ádám annak idején a Mokka stúdiójában.

 

Új barátnője nagyon hasonlít Andira

Fotó: Ripost

Viharos szakítás ide vagy oda, azóta Andi és Ádám is továbblépett, igaz, Andi magánélete kevésbé alakult szerencsésen, ugyanis nemrég szakított Marics Petivel, akivel együtt zsűrizett a Sztárban Sztár legutóbbi, immár kilencedik évadában. Ádám ajtaján azonban kopogtatott a szerelem, kedvese nem más, mint egy szemrevaló szőkeség, Farkas Jennifer, aki a kommentelők szerint nagyon hasonlít Andira, annak ellenére, hogy más a hajszíne.

 Az énekes már el is jegyezte csinos párját, eléggé rendhagyó módon, pingvinjelmezben!

"A pingvinek elbűvölő hagyománya, hogy tökéletes kavicsot adnak az életükre választott társuknak. Amikor egy hím pingvin beleszeret egy nőstény pingvinbe, átkutatja az egész tengerpartot, hogy megtalálja a tökéletes kavicsot, amelyet odaajándékozhat a választottjának. Ha elfogadják a kavicsot, akkor élettársak. Igen!”

– újságolta Ádám a sikeres lánykérést követően.

 

Jennifer is egy csiszolatlan gyémánt

Ádám új barátnője nem csak külsőleg hasonlít Andira! A szerelmesek mindenkit megleptek, amikor a napokban bejelentették, hogy szakmailag is összekötik az életüket. Egy közös formációt alapítottak ugyanis, ami Push the Jade névre hallgat és a szerelmesek nagyon sokat várnak a közös együttműködéstől.

A bemutatkozó videó után a netezők el sem hitték, hogy valóban Jennifer énekel, aki a jelek szerint őstehetség, hiszen sosem tanult énekelni, a vérében van a zene iránti szenvedély.

"Ezen az anyagon nincs semmi effekt, nincs szerkesztve, javítva, ez a ,,csúf” és nyers igazság. Jenni 3-szor volt eddig énektanárnál! Előtte SOHA nem énekelt fel semmit mikrofonba, nem járt stúdióban és azt sem tudta, hogy amúgy Ő egy énekesnő, egy művész és egy csiszolatlan gyémánt! Most azon dolgozunk, hogy ragyogjon és kicsit mindenki érezhesse fényét! De nem hagyom senkinek, hogy egy olyan embert, aki dolgozik és küzd azért, hogy lehessen valaki és VALAKIVÉ válhasson elvegyék tőle azt, amivel Ő VALAKI lehet! Mert 3 alkalommal olyat mutatott az énektanárunknak, Török Andrisnak, nekem, barátainknak, családtagjainknak, ami hihetetlen és csodaszámba vehető! Nem tudta, hogy meg van áldva tehetséggel! Nem tudta, hogy ragyog és csodálatos, mint a nap! Most már kezdi elhinni, hogy ezt ne csak mi gondoljuk így és higgyünk benne, hanem ismeretlen emberek is, akiknek ugyanígy örömöt okozhat és adhat az, hogyha hallhatják a hangját és láthatnák fent Őt a színpadon, mert neki ott van a helye"

– áradozott kedveséről a szerelmes Ádám.

Úgy tűnik tehát, hogy Jennifer is egy nagy tehetség, csak még kicsit kiforratlan. Épp olyan, amilyen Andi volt annak idején, amikor összejött Ádámmal. Ennek fényében nem kizárt, hogy csúnya szakítás ide vagy oda, Ádám tudat alatt még mindig olyan nőt keres, mint amilyen Tóth Andi volt.

 

Szerző Doris

Ez is érdekelhet

origo.hu

Brutális baleset Budapesten: két ember meghalt, a gyáva sofőr elmenekült

origo.hu

Elszólta magát a megcsalásról a magyar sztárpár

metropol.hu

„Soha életedben nem csillogtál még így!” – Tóth Gabi fotóval jelentette be a váratlan örömhírt, záporoznak a gratulációk

vg.hu

Megérkezett a bejelentés: egyszerre emelkedik és csökken nagyot Magyarországon az üzemanyag ára

ripost.hu

Váratlan fordulat Dárdaiéknál, óriási bejelentést tett a Hertha

mandiner.hu

Kemény választ küldtek az oroszok az amerikai ukrán segélycsomagra (VIDEÓ)

origo.hu

Jákob Zoltán elárulta, miért lett sikeres

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. április 20.: az Ikreknek fontos felismeréseket hoz a szombat, a Mérleg menjen biztosra

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Kitálalt a házassági tanácsadó: innen tudhatod, hogy a kapcsolatod halálra van ítélve

ripost.hu

Senkinek sem kell Zámbó Jimmy egykori nyaralója, drasztikus lépésre szánta rá magát a család

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LOVE

"Ez nyílt titok..." – Azt pletykálják, egy rapperrel jött össze Fésűs Nelly lánya

LOVE

Lehull a lepel: Ez a sokoldalú üzletember Weisz Fanni új szerelme

LOVE

Kiderült, ki rabolta el Nemazalány szívét - Fotó

LOVE

Azt pletykálják, újra együtt van Tóth Andi és Marics Peti

LOVE

Nagyon cukik együtt: így öleli magához Tóth Gabi szerelme a kis Hannarózát

LOVE

Házasság első látásra: Hilda az ágyába csalta Lacit, a kamerák mindent vettek

LOVE

Nem Tápai Szabináék lennének az elsők, akik felmelegítették a káposztát: ezek a sztárpárok jöttek újra össze – galéria

LOVE

G.w.M is beszállt: védelmezően öleli magához Amarát - Fotó