Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2023.03.27.
Módosítva: 2023.03.27.

Szerelmi vallomás: Szabó Ádám rajong menyasszonyáért

Szabó Ádám fülig szerelmes a menyasszonyába és gyakran osztja meg érzéseit a nagyvilággal.

Szabó Ádám tavaly novemberben vállalta fel a kapcsolatát csodaszép szerelmével, Farkas Jenniferrel. Izzott köztük a levegő, ezért az énekes nem is várt sokáig,  pár nappal karácsony előtt feltette kedvesének a nagy kérdést, aki boldogan igent mondott. Azóta is nagyon sokszor posztolnak közös képet. Ádám legutóbb egy igazán romantikus szerelmi vallomást tett közzé, amitől bármelyik nő a fellegekben érezné magát. 

Ha van szép, ha van gyönyörű, ha van olyan személy, aki életem szerelme és a mindent jelenti és hiánya elviselhetetlen, ha nem lenne az enyém, ha nem Ő lenne a társam, ha nem Ő lenne a leendő feleségem! Ha van ilyen, akkor Ő ilyen, Szeretem! Eddig csak azt hittem tudom, hogy mi az a feltétel nélküli szeretet, vagyis reméltem, hogy érezhetek ilyet valaha, de igaz szerelmet csak eme csoda ember iránt érezek. Köszönöm"

 – írta Ádám a szerelme képéhez. 

 

A kommentelők néha már túlzásnak tartják ezt a nagy romantikát 

Ádám legújabb bejegyzése alatt egy kommentelő megjegyezte, hogy kezd nagyon nyálas lenni Ádám oldala. De korábban is nehezményezték a rajongók, hogy ennyire világgá kürtölik a szerelmüket.   Nemrég a Susi és Tekergő szerelmes spagetti evő jelenetet adták elő. 

"És pont ott volt valaki aki lefotózta. Nekem ez mindig olyan erőltetett. Ha tényleg ennyire nagy a szerelem, akkor tartsátok meg magatoknak. Sokkal hitelesebb, mint amit csináltok. A nő mindenhol pózol, kinyomja a fenekét. Nekem borzasztó mű. És még mielőtt bárki megszólna, nem vagyok féltékeny ez csak egy vélemény, amit látok a képeken”  –írta korábbi képükhöz egy kommentelő.

 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek