Létrehozva: 2023.01.06.

Titokban összeházasodott a TV2 álompárja

Feng Ya Ou december kérte meg Békefi Viki kezét, most pedig bejelentették, nemcsak első közös gyermeküket várják, de a legnagyobb titokban hivatalosan is összekötötték az életüket.

Felpörögtek az események Békefi Viki és Feng Ya Ou életében. A szerelmesek a Mokkában árulták el, hogy úton van gyermekük, és azt sem titkolják már tovább, időközben összeházasodtak.

Nagyon izgalmas évnek nézünk elébe, ugyanis kisbabát várunk

 – mondta szinte fülig érő szájjal az énekesnő. "A tizenkilencedik hétben vagyok. Várni akartunk a szokásos tizenkettedik hétig, aztán még szerettük volna kicsit megtartani magunknak a hírt, de nagyon várjuk már."

Békefi Viki és Feng Ya Ou
A lánykérés váratlanul érte Vikit (Fotó: YouTube)

A szerelmesek nem tétováztak, és egy újabb titokról rántották le a leplet, miután a műsorvezetők arról kérdezték, mikor lesz az esküvő.

"Olyan családban nőttünk fel, ahol az a szokás, először esküvő utána jöhet a baba. Mi sem akartuk ebből kihúzni magunkat, ezért mi titokban megházasodtunk a lánykérést követően."

Csak a szűk család tudott róla, és a helyszínen is két tanúval voltunk. 

"De lesz egy rendes nagy lagzi is, csak úgy voltunk vele, hogy a formalitás meglegyen" – mondta Ya Ou.

Most már hivatalosan férj és feleségnek számítanak, polgári esküvőjük volt csak, de ennek pontos időpontját nem kívánták elárulni.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek