A Nemzeti Összetartozás Napja: Ez ad erőt a magyarságnak!

POLITIK
5 hónapja

Balázs Andi: A 20. évfordulón az volt, hogy Párizsban házasodunk össze

Nem egyszerű megoldani színművészként, hogy mindenki mindenkivel találkozzon karácsonykor, fellépések ugyanis az ünnepek alatt is vannak. Balázs Andinak azonban nincs lehetetlen, a színésznő a szeretteivel és a barátaival is ünnepel. Hogy mi lesz a fa alatt és az ünnepi asztalon, Andi elárulta a Ripost-nak.

"20 és fél éve élünk együtt a párommal. A 20. évfordulón az volt, hogy Párizsban házasodunk össze. A huszonötödiken azt mondjuk majd, hogy Barcelonában" – ezt Balázs Andi mondta a Ripost-nak. A színésznő a minap gratulált legjobb barátnőjének egy közösségi oldalon, aki szertartásvezető lett. Azt írta, sajnos az ő esküvőjét nem vezetheti, mert „nem lehet egyszerre másnapos koszorúslány, tanú, zsebkendőfelelős és szertartásvezető is”. Adódott a kérdés, vajon megházasodik a színésznő?

Nem zárkózunk el előle, de nincs előttünk ebben sem egy követelmény magunkkal szemben.

Balázs Andi a karácsonyaikról mesélt a Ripostnak.
Fotó: Balázs Andi

Ahogy az elmúlt 20 évben, úgy idén is a színházban tölti a karácsony nagy részét Andi. Családja és barátai egy-egy délután látogatják meg őket.

„Nagyon-nagy szervezések eredménye, hogy mindenki egy időben, egy helyen, egy időben ott legyen nálunk. Készülök a ház feldíszítésével, már összeállítottam a menüt, de mivel alapvetően a színházban vagyok, ezért én megyek egy pici vendégségbe mindig.”

Andi tartja magát a hagyományokhoz. Lesz az asztalon töltött káposzta, halászlé, kocsonya, bejgli, de a főzés során gondol a gluténérzékeny barátaira is.

A családon belül és a baráti társaságban is húzunk, ami egy nagyon jó ötlet, így nem veszünk mindenkinek mindenfélét, hanem csinálunk egy csoportot, és azon belül húzunk. Ez mindig nagyon izgalmas, mert kitaláltuk, hogy mindig egy verset kell elmondani előtte, aminek a vége a húzott ember neve. Természetesen azt megbeszéljük, hogy a kisebbeknek mire van szükségük vagy mit szeretnének nagyon. Ők kapnak külön ajándékokat, de alapvetően én imádom a kézzel készített ajándékokat - adni és kapni is.”

A színésznő karácsony alkalmából azt üzeni az embereknek, hogy szeressék egymást, ez a legnagyobb ajándék.

Hiszem, hogy az most a legfontosabb, hogy tartsunk össze ebben az egész őrületben, ami körülöttünk van, és ami most történik velünk, a világgal! Az a legfontosabb, hogy szeretettel forduljanak egymás felé az emberek.

Így teszi ezt Andi is. Kasszás Erzsiként zárta egy ország a szívébe, népszerűsége azóta is töretlen. Nagyon szerencsésnek tartja magát, ahogy ő fogalmazott, a szülei nagyon sokáig őrizték neki a karácsony igazi varázslatát.

„Nekem még 12 éves koromban is a Jézuska hozta az ajándékot, és nagyon vigyáztak arra, hogy létezzen a karácsonyi csoda. Ugyanazokat a díszeket használjuk a mai napig, amit gyermekkoromban is. Sokat társasoztunk, együtt voltunk, ez maradt meg erősen bennem a gyerekkori karácsonyainkból, az az igazi lecsendesedés, amire egyébként most is vágyom felnőtt fejjel.”

A színművész 2022 elején tett egy fogadalmat, megígérte magának, hogy többet fog utazni, és jobban odafigyel magára, amit sikerült megtartania.

2023-ra is kizárólag reális fogadalmaim vannak. Minél több időt szeretnék tölteni a szeretteimmel, barátaimmal, családommal, és magammal. Hagyni magam pihenni, mert az is nagyon fontos. Amellett, hogy imádom a hivatásom, és szerelmes vagyok ebbe az egész dologba, ami történik velem, kell magunkkal is egy kis időt tölteni."
 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Elképesztő fordulat: Oroszországot támadták meg az ukránok, új szintre lépett a háború

origo.hu

Hivatalos bejelentés: 800 UFO-rejtélyt vizsgál a NASA

metropol.hu

Elsőként gratulált Rubint Réka: Liptai Claudia bejelentette a nagy hírt a gyerekről

vg.hu

A Budapest Airport rácáfolt a pilóták kifogására

ripost.hu

Joe Biden most meg csúnyán beverte a fejét

magyarnemzet.hu

Eldőlt, hogy Karim Benzema marad-e a Real Madrid játékosa

origo.hu

Elviselhetetlen sztárok: kikkel a legrosszabb együtt dolgozni?

mindmegette.hu

Citrom és fokhagyma: ezzel a filléres házi csodaszerrel búcsút inthetsz a meszesedésnek

ripost.hu

Nagy a baj, rossz hír érkezett a börtönbe zárt Galambos Lajcsiról

ripost.hu

Ledobta a melltartót a háromgyermekes színésznő: félmeztelenül pózolt

ripost.hu

Alig takarta valami Tóth Andi bájait

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LOVE

Ő a következő? Sármos férfit ölelgeti Szabó Zsófit – Fotó

LOVE

Nem múlt el a szerelem: L.L. Junior kibékült új kedvesével

LOVE

Küzdelmes utat jártak be – Kapcsolatukról mesélt Debreczeni Zita és Gianni

LOVE

"Tudtuk, hogy egyszer együtt leszünk" – Tíz évet várt egymásra Kozso és gyönyörű kedvese

LOVE

Elképesztő az összhang a Sztárban Sztár győztese és kedvese között

LOVE

Lebuktak! Budapesten romantikázik Kylie Jenner és Timothée Chalamet

LOVE

Gyermekük születésének napjára tervezi a nagy dobást a TV2 sztárpárja

LOVE

Harsányi Levente: A kapcsolatunk szinte már filmbe illő