Létrehozva: 2022.12.25.

Balázs Andi: A 20. évfordulón az volt, hogy Párizsban házasodunk össze

Nem egyszerű megoldani színművészként, hogy mindenki mindenkivel találkozzon karácsonykor, fellépések ugyanis az ünnepek alatt is vannak. Balázs Andinak azonban nincs lehetetlen, a színésznő a szeretteivel és a barátaival is ünnepel. Hogy mi lesz a fa alatt és az ünnepi asztalon, Andi elárulta a Ripost-nak.

"20 és fél éve élünk együtt a párommal. A 20. évfordulón az volt, hogy Párizsban házasodunk össze. A huszonötödiken azt mondjuk majd, hogy Barcelonában" – ezt Balázs Andi mondta a Ripost-nak. A színésznő a minap gratulált legjobb barátnőjének egy közösségi oldalon, aki szertartásvezető lett. Azt írta, sajnos az ő esküvőjét nem vezetheti, mert „nem lehet egyszerre másnapos koszorúslány, tanú, zsebkendőfelelős és szertartásvezető is”. Adódott a kérdés, vajon megházasodik a színésznő?

Nem zárkózunk el előle, de nincs előttünk ebben sem egy követelmény magunkkal szemben.

Balázs Andi a karácsonyaikról mesélt a Ripostnak.
Fotó: Balázs Andi

Ahogy az elmúlt 20 évben, úgy idén is a színházban tölti a karácsony nagy részét Andi. Családja és barátai egy-egy délután látogatják meg őket.

„Nagyon-nagy szervezések eredménye, hogy mindenki egy időben, egy helyen, egy időben ott legyen nálunk. Készülök a ház feldíszítésével, már összeállítottam a menüt, de mivel alapvetően a színházban vagyok, ezért én megyek egy pici vendégségbe mindig.”

Andi tartja magát a hagyományokhoz. Lesz az asztalon töltött káposzta, halászlé, kocsonya, bejgli, de a főzés során gondol a gluténérzékeny barátaira is.

A családon belül és a baráti társaságban is húzunk, ami egy nagyon jó ötlet, így nem veszünk mindenkinek mindenfélét, hanem csinálunk egy csoportot, és azon belül húzunk. Ez mindig nagyon izgalmas, mert kitaláltuk, hogy mindig egy verset kell elmondani előtte, aminek a vége a húzott ember neve. Természetesen azt megbeszéljük, hogy a kisebbeknek mire van szükségük vagy mit szeretnének nagyon. Ők kapnak külön ajándékokat, de alapvetően én imádom a kézzel készített ajándékokat - adni és kapni is.”

A színésznő karácsony alkalmából azt üzeni az embereknek, hogy szeressék egymást, ez a legnagyobb ajándék.

Hiszem, hogy az most a legfontosabb, hogy tartsunk össze ebben az egész őrületben, ami körülöttünk van, és ami most történik velünk, a világgal! Az a legfontosabb, hogy szeretettel forduljanak egymás felé az emberek.

Így teszi ezt Andi is. Kasszás Erzsiként zárta egy ország a szívébe, népszerűsége azóta is töretlen. Nagyon szerencsésnek tartja magát, ahogy ő fogalmazott, a szülei nagyon sokáig őrizték neki a karácsony igazi varázslatát.

„Nekem még 12 éves koromban is a Jézuska hozta az ajándékot, és nagyon vigyáztak arra, hogy létezzen a karácsonyi csoda. Ugyanazokat a díszeket használjuk a mai napig, amit gyermekkoromban is. Sokat társasoztunk, együtt voltunk, ez maradt meg erősen bennem a gyerekkori karácsonyainkból, az az igazi lecsendesedés, amire egyébként most is vágyom felnőtt fejjel.”

A színművész 2022 elején tett egy fogadalmat, megígérte magának, hogy többet fog utazni, és jobban odafigyel magára, amit sikerült megtartania.

2023-ra is kizárólag reális fogadalmaim vannak. Minél több időt szeretnék tölteni a szeretteimmel, barátaimmal, családommal, és magammal. Hagyni magam pihenni, mert az is nagyon fontos. Amellett, hogy imádom a hivatásom, és szerelmes vagyok ebbe az egész dologba, ami történik velem, kell magunkkal is egy kis időt tölteni."
 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Elköltöző feleségétől követelt egy bugyit a TV2 egyik szereplője

origo.hu

Újabb európai ország készül a világháborúra

borsonline.hu

„Ezt lelkileg nem bírom…” - drámaira fordult a helyzet, meghozta végső döntését a Házasság első látásra párja

vg.hu

Waberer's: kiderült, ki áll a milliárdos nagybevásárlás mögött

ripost.hu

Nem kérnek többet Manuelből: kiverte a biztosítékot a koncertje után a botrányos sztár

mandiner.hu

Elborzadt Bayer Zsolt: Micsoda világ, micsoda társadalom az, amelyik így néz ki, s ahol ilyen zombik tengetik nyomorult életüket?

origo.hu

Salma Hayek az esküvőjén is a melleit mutogatta - fotók

mindmegette.hu

Csodaszer a konyhából, ami ragyogó tisztává varázsolja a zuhanykabin üvegfelületét

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LOVE

"Ez nyílt titok..." – Azt pletykálják, egy rapperrel jött össze Fésűs Nelly lánya

LOVE

Lehull a lepel: Ez a sokoldalú üzletember Weisz Fanni új szerelme

LOVE

Kiderült, ki rabolta el Nemazalány szívét - Fotó

LOVE

Azt pletykálják, újra együtt van Tóth Andi és Marics Peti

LOVE

„Isten veled” - súlyos döntést hozott a Házasság első látásra szerelmespárja

LOVE

Hoppá! Összejött a Kőgazdag Fiatalok két botrányhős sztárja? Dubajban romantikáznak

LOVE

Nagyon cukik együtt: így öleli magához Tóth Gabi szerelme a kis Hannarózát

LOVE

Házasság első látásra: Hilda az ágyába csalta Lacit, a kamerák mindent vettek