LOVE

Szerző Ripost

1 hete

Kulcsár Edina fülig szerelmes, így bizonyítja

Kulcsár Edina és G.w.M az első közös babájukat várja.

Szerző Ripost

Kulcsár Edina nemrég jelentette be, hogy babát vár G.w.M-től, így nem tudja folytatni a felkészülést a Dancing with the Stars műsorában. Azóta nem nagyon adott hírt magáról az egykori szépségkirálynő, ám a minap ismét egy szerelmes poszttal jelentkezett. 

Ebben azt fejtegette, hogy a sok nehézség ellenére mennyire szereti rapper pasiját.

Fotó: Szabolcs László / Ripost

Igyekszem a lehető legtöbbet a gyerekekkel és Márkkal lenni. Márkkal ma is éppen együtt dolgozunk és intézünk ezt-azt. Nagyon szeretem ezeket az együtt töltött időket, és hálás vagyok, hogy minden kezdeti nehézség ellenére ilyen erős a kapcsolatunk. Sokszor emlegetjük, hogy nem egy szokványos ismerkedés volt a miénk, de talán sokatoknak nem volt az

 - írta Instagram-sztorijában Edina.

 

Fél, hogy elveszíti G.w.M-et

Kulcsár Edina és G.w.M is részt vesz a TV2 nagyszabású új műsorában, a Párharcban, ennek apropóján pedig a szépségkirálynő elárulta, mitől is fél a legjobban.

"Az az igazság, hogy eddig mindenhol azt mondtam, hogy nem félek semmitől, de amúgy nagyon sok mindentől félek. A legnagyobb félelmem, hogy elveszítem a szerelmem. Na, de viccet félretéve, mert ilyen úgysem fog bekövetkezni, én igen sok mindentől félek. Például a mélységtől és a víztől" - vallotta be Edina.

 

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!