LOVE

Szerző rp

1 hónapja

Singh Viki: Azt érzem, hogy a pasik félnek tőlem

Arra még nem volt példa, hogy egy férfi személyesen is randira hívja.

Szerző rp

Singh Vikivel egyre gyakrabban lehet találkozni a sajtó különféle felületein. Ezzel kapcsolatban elindultak a találgatások, hogy ennek a hátterében talán a szakítás állhat, azóta mintha jobban kinyílt volna. Az énekesnő tiszta vizet öntött a pohárba és a Borsnak elmondta, miért gondolhatják ezt az emberek.

"Ez nincs így, mert néhány évvel ezelőtt, amikor a magam ura lettem, akkor is készült rólam néhány szexi fotósorozat. A fürdőruhás képeket szinte mind Tomi készítette rólam. Az is tény, hogy évről-évre többet szerepelek a tévében és egyre inkább szem előtt van, amit csinálok. Az utóbbi időben érzem a bőrömön, hogy képben vannak velem kapcsolatban és jobban megismernek az utcán "– kezdte a Borsnak.

Fotó: TV2

Vikit az emberek egyre gyakrabban megszólítják, arra azonban még nem volt példa, hogy egy férfi személyesen randira hívja.

Azt érzem, hogy a férfiak megijednek ettől és félnek tőlem. Nem tudom, mit gondolnak, hogy megharapom őket? Igaz, nem vagyok az a típus, aki szeret szórakozóhelyen ismerkedni 

– mondta Viki, aki azért sem preferálja a randizásnak ezt a formáját, mert nem tudhatja, hogy az illető valóban kíváncsi rá, vagy csak azért közeledne hozzá, mert ismert énekesnő.

Másrészt tény, hogy nem viselkedem úgy és nem vagyok olyan csaj, akit könnyen fel lehet csípni egy bárban. Távolságtartó vagyok és nem feltétlenül szorulok rá arra, hogy bárki bármire meghívjon engem, mert meghívom én magam. Ez szerintem sok férfinak riasztó. Nem teszem az agyam és nem rázom a bulámat azt üzenve, hogy: gyertek, csípjetek fel! Nálam nincs ez a kétségbeesett pasizás, így pedig nehezebb egy fiúnak a közelembe férkőzni

 – vallja Viki, aki nem keresi kényszeresen a boldogságot.

Szerző rp

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!