LOVE

Szerző Ripost

1 hónapja

Nagy Feró: Vágyom már arra, hogy a karomban tarthassam

Nagy Feró májusban osztotta meg örömét, hogy úton van Botond fia második gyermeke. A büszke nagypapa ezidáig magában tartotta, hogy kislány vagy kisfiú lesz-e a negyedik unokája. Elsőként a Borsnak számolt be a baba neméről és hogy mikorra várják az új családtagot.

Szerző Ripost

A Beatrice frontembere hamarosan négyszeres nagypapa lesz. A Kossuth-díjas énekes izgatottan várja a pillanatot, amikor a legújabb családtagot a karjában tarthatja majd. Sokáig nem tudták, hogy milyen nemű babát vár fia és menye, de nemrégiben megmutatta magát a pici.

Karnok Csaba
Fotó: Karnok Csaba / Délmagyarország

„Háromhónapos terhes volt a menyem, amikor megosztották velünk az unoka érkezését. Akkor még azt nem lehetett tudni, hogy kislány vagy kisfiú lesz, de kicsivel később úgy fordult, hogy megmutatta magát. Így marad Alizka a három fiú mellett az egy szem kislány, legalábbis egyelőre” – újságolta boldogan a Borsnak.

 

„Csak az számít, hogy egészséges legyen”

Feró, bár kíváncsi volt a pici nemére, de elsősorban az számít neki, hogy minden rendben legyen a gyermekkel és az édesanyjával.

„Titkon reménykedtem egy újabb lányban, hogy Patrik egy hugicát kap, de most másképp alakította a sors. Így is boldog vagyok, csak az számít, hogy egészséges legyen, és tudjam szeretni. Az arányok így helyre állnak a családban, hamarosan mindkét fiamnál két-két gyermek lesz” – fűzte hozzá.

Fotó: Bors

A büszke nagypapa azt is megosztotta, hogy mikor érkezik a legújabb családtag. Izgatottan várja a nagy napot.

„Augusztus 20-a környékén érkezik. Már nem kell sokat várnunk, számolom a napokat. Amikor találkozom az anyukájával, mindig bekiabálok a hasába: 'Itt a nagyapád, még maradj egy kicsit, majd szólok, ha jöhetsz!' Amikor a menyem szülni fog, mindenképpen mi is bemegyünk hozzá a kórházba. Patrikot a születése után már tizenöt perccel a karomban tartottam, most is erre vágyom, azonnal elmondhassam neki, hogy szeretem. Szerencsére a koronavírus-járvány miatt bevezetett szabályokat már eltörölték, így egészen biztos, hogy nem ütközünk akadályokba a látogatás miatt, nem úgy, mint amikor Aliz jött világra” – mesélte.

 

„Jól esik, hogy valaki ennyire ragaszkodik hozzám”

Feró és felesége számára azok a legboldogabb percek, órák, amikor a három unokájukkal lehetnek. Bár nem könnyű a gyerekkel, mert minden pillanatban felügyelni kell őket, az a szeretetcunami, amitől tőlük kapnak, pótolhatatlan érzés számukra.

„Imádnak a gyerekek hozzánk jönni, már olyan is volt, hogy egyszerre aludtak nálunk. Megmondom őszintén, embert próbáló mindkettőnknek, egyedül képtelenség lenne rájuk vigyázni. A kicsi Nimród miatt főleg, őt úgy hívjuk viccelődve magunk között, hogy a Veszedelem. Az asszonnyal közösen azért félig-meddig elbírunk vele, de minden mozdulatát figyelni kell” – mesélte mosolyogva.

Patrikkal már sokkal könnyebb, ő nagyfiú, csak fél szemmel kell felügyelni. Tőle már maximum egy puszit kapok, aztán megy tovább. Aliz viszont nagyon ragaszkodik hozzám. Beleül az ölembe, együtt eszünk, és folyamatosan szerelmet vallok neki, imádja. A kicsi Nimródkát viszont nem lehet lerobbantani rólam. Ha meglát, már kiabál, nyújtja a kezét, hogy vegyem föl. Attól fogva nem tudja senki levenni a karomról. Ő mindig a Papával akar maradni. Nincs attól varázslatosabb érzés, amikor megfojtanak a szeretetükkel. Jól esik, hogy valaki ennyire ragaszkodik hozzám. Egy csoda!” – mesélte elérzékenyülve a zenész.

 

Egész nyáron dolgozik

Amíg nem érkezik meg a kisfiú az öt és fél éves Patrik, a három és fél éves Aliz és az egyéves Nimród mellé, munkájának tesz eleget, amiből bőven kijut a nyárra.

„Koromhoz képest kitűnően vagyok és bírom a strapát. Van bőven elfoglaltságom, mert ha épp nem forgatok, akkor úton vagyok a zenekarral egy-egy fellépésre. Szeptemberig eddig 50 bulink lesz, de így van ez jól, hiszen pihentünk eleget a pandémia alatt. Számunka az is egy nagy buli, amikor utazunk a koncert helyszínére, jókat kajálunk a zenekarral, és rengeteget viccelődünk, nevetünk” – mondta.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Az esküvő napján, a násznép szeme láttára verte agyon feleségét

origo.hu

Brutálisan szájba rúgta a Mezőkövesd játékosa a Kisvárda focistáját - Videó

metropol.hu

Egy másik élet kezdődhet az Oroszlán számára

vg.hu

Egy apró falu venné át a Tisza-tó központjának szerepét

ripost.hu

Tragédia Kópházánál: ismét baleset történt, hiába küzdöttek a 36 éves motoros életéért

hirtv.hu

Összeverte szeretőjét és annak nővérét a legendás focista

origo.hu

Fotókkal buktatták le magukat a Dancing with the Stars versenyzői

travelo.hu

Fürdési tilalmat rendeltek el a Velencei-tó egy részén

ripost.hu

Zseniális ötlet, erre is használhatod a lehullott almát

ripost.hu

Horror a katakombában: A turistákra kacsintgat a 2 éves lány holtteste

ripost.hu

Szívmelengető fotó: Kulcsár Edina megmutatta az anyukáját és a nagymamáját

ripost.hu

Összefogtak a háziasszonyok, itt a tuti módszer, hogy jön le a címke a befőttes üvegről

További cikkek

LOVE

Véget vetett a találgatásoknak Zámbó Krisztián: Tisztázta a kapcsolatát Zsuzsival

LOVE

Bódi Guszti: Sosem felejtjük el, hogy honnan jöttünk!

LOVE

Óriási örömhírt jelentett be kislányával kapcsolatban a TV2 sztárja

LOVE

Irigylésre méltó Bódi Guszti és Margó szerelme: 46 éve elválaszthatatlanok

LOVE

Kiderült: ezekben a pillanatokban megy férjhez Kiss Virág

LOVE

"Régóta először happy" - Tóth Andi világgá kürtölte a boldogságát

LOVE

A nagy nap részletei: Így készült az esküvőre Dobó Ági

LOVE

Megmutatta szerelme egyik különleges testrészét Cserpes Laura - Fotó