A rendőrség megtalálta a telefont, amit Magyar Péter a Dunába dobott

POLITIK
Létrehozva: 2022.07.01.

Nagy Feró: Vágyom már arra, hogy a karomban tarthassam

Nagy Feró májusban osztotta meg örömét, hogy úton van Botond fia második gyermeke. A büszke nagypapa ezidáig magában tartotta, hogy kislány vagy kisfiú lesz-e a negyedik unokája. Elsőként a Borsnak számolt be a baba neméről és hogy mikorra várják az új családtagot.

Szerző Ripost

A Beatrice frontembere hamarosan négyszeres nagypapa lesz. A Kossuth-díjas énekes izgatottan várja a pillanatot, amikor a legújabb családtagot a karjában tarthatja majd. Sokáig nem tudták, hogy milyen nemű babát vár fia és menye, de nemrégiben megmutatta magát a pici.

Karnok Csaba
Fotó: Karnok Csaba / Délmagyarország

„Háromhónapos terhes volt a menyem, amikor megosztották velünk az unoka érkezését. Akkor még azt nem lehetett tudni, hogy kislány vagy kisfiú lesz, de kicsivel később úgy fordult, hogy megmutatta magát. Így marad Alizka a három fiú mellett az egy szem kislány, legalábbis egyelőre” – újságolta boldogan a Borsnak.

 

„Csak az számít, hogy egészséges legyen”

Feró, bár kíváncsi volt a pici nemére, de elsősorban az számít neki, hogy minden rendben legyen a gyermekkel és az édesanyjával.

„Titkon reménykedtem egy újabb lányban, hogy Patrik egy hugicát kap, de most másképp alakította a sors. Így is boldog vagyok, csak az számít, hogy egészséges legyen, és tudjam szeretni. Az arányok így helyre állnak a családban, hamarosan mindkét fiamnál két-két gyermek lesz” – fűzte hozzá.

Fotó: Bors

A büszke nagypapa azt is megosztotta, hogy mikor érkezik a legújabb családtag. Izgatottan várja a nagy napot.

„Augusztus 20-a környékén érkezik. Már nem kell sokat várnunk, számolom a napokat. Amikor találkozom az anyukájával, mindig bekiabálok a hasába: 'Itt a nagyapád, még maradj egy kicsit, majd szólok, ha jöhetsz!' Amikor a menyem szülni fog, mindenképpen mi is bemegyünk hozzá a kórházba. Patrikot a születése után már tizenöt perccel a karomban tartottam, most is erre vágyom, azonnal elmondhassam neki, hogy szeretem. Szerencsére a koronavírus-járvány miatt bevezetett szabályokat már eltörölték, így egészen biztos, hogy nem ütközünk akadályokba a látogatás miatt, nem úgy, mint amikor Aliz jött világra” – mesélte.

 

„Jól esik, hogy valaki ennyire ragaszkodik hozzám”

Feró és felesége számára azok a legboldogabb percek, órák, amikor a három unokájukkal lehetnek. Bár nem könnyű a gyerekkel, mert minden pillanatban felügyelni kell őket, az a szeretetcunami, amitől tőlük kapnak, pótolhatatlan érzés számukra.

„Imádnak a gyerekek hozzánk jönni, már olyan is volt, hogy egyszerre aludtak nálunk. Megmondom őszintén, embert próbáló mindkettőnknek, egyedül képtelenség lenne rájuk vigyázni. A kicsi Nimród miatt főleg, őt úgy hívjuk viccelődve magunk között, hogy a Veszedelem. Az asszonnyal közösen azért félig-meddig elbírunk vele, de minden mozdulatát figyelni kell” – mesélte mosolyogva.

Patrikkal már sokkal könnyebb, ő nagyfiú, csak fél szemmel kell felügyelni. Tőle már maximum egy puszit kapok, aztán megy tovább. Aliz viszont nagyon ragaszkodik hozzám. Beleül az ölembe, együtt eszünk, és folyamatosan szerelmet vallok neki, imádja. A kicsi Nimródkát viszont nem lehet lerobbantani rólam. Ha meglát, már kiabál, nyújtja a kezét, hogy vegyem föl. Attól fogva nem tudja senki levenni a karomról. Ő mindig a Papával akar maradni. Nincs attól varázslatosabb érzés, amikor megfojtanak a szeretetükkel. Jól esik, hogy valaki ennyire ragaszkodik hozzám. Egy csoda!” – mesélte elérzékenyülve a zenész.

 

Egész nyáron dolgozik

Amíg nem érkezik meg a kisfiú az öt és fél éves Patrik, a három és fél éves Aliz és az egyéves Nimród mellé, munkájának tesz eleget, amiből bőven kijut a nyárra.

„Koromhoz képest kitűnően vagyok és bírom a strapát. Van bőven elfoglaltságom, mert ha épp nem forgatok, akkor úton vagyok a zenekarral egy-egy fellépésre. Szeptemberig eddig 50 bulink lesz, de így van ez jól, hiszen pihentünk eleget a pandémia alatt. Számunka az is egy nagy buli, amikor utazunk a koncert helyszínére, jókat kajálunk a zenekarral, és rengeteget viccelődünk, nevetünk” – mondta.

origo.hu

Baleset érte Orbán Viktor konvoját Stuttgartban

ripost.hu

El akarják titkolni az igazat? Leleplezték a rejtélyes UFO-maradványok titkát!

borsonline.hu

Rossz hírek jöttek a magyar határról, nagy a baj

hirtv.hu

Háború Ukrajnában és Izraelben: Amerikai atomfegyverek érkezhetnek az eddig semleges svédekhez + videó

life.hu

Lefotózták Pierce Brosnan fiát: borzalmasan néz ki

mandiner.hu

„Fájt?” – így reagáltak a románok Varga sérülésére

ripost.hu

A házi kedvenceink tudják, mikor halnak meg - szívszorító gesztussal búcsúznak tőlünk

mindmegette.hu

Sütés nélküli csokis finomságok, ha a hőségben is bírod az édeset

ripost.hu

„Inkább egy Orkra hasonlít" – Porig alázzák Kulcsár Edinát a külseje miatt

ripost.hu

„Lehet, hamarosan kisbabád lesz” – Vajna Tímea szívszorító üzenetet küldött Gelencsér Timinek

ripost.hu

Varga Barnabás üzent a kórházból a műtétje után

ripost.hu

Kínos lebukás: Óriási kamu Kulcsár Edina és G.w.M rongyrázása

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LOVE

Fotó buktatta le: Újra felszedte exét a TV2 műsorvezetője

LOVE

Erre a lányra cserélték Halastyák Fannit

LOVE

Marics Peti elmondta az igazat: Már csak az igaz szerelem hiányzik neki

LOVE

Fotó az ágyból: Összejött exével a fiatal magyar énekesnő

LOVE

Tiszta vizet öntött a pohárba Dudás Miki: "Ivett megcsalt, ráadásul egy közös ismerőssel"

LOVE

Édes puszi: Puskás Peti és kisfia hintázása megolvasztja a szíved - Fotó

LOVE

Palvin Barbi szívecskés fotóval árulta el, hatalmas az öröm

LOVE

Vastag Csaba felesége bevallotta: Ciki vagy nem, de én még sosem…