Létrehozva: 2022.07.25.

Élete élményéről vallott a magyar tévés: Én vágtam el a köldökzsinórt

Robi nem először élte át a pillanatot, amikor egy apa megpillantja újszülött gyermekét, de most mégis más volt.

Szerző Buster

Ábrahám Róbertet éppen kemény, belemenős stílusa miatt kedvelik a nézők, de a fiatal tévésnek van egy másik, egy nagyon is érzékeny oldala, ami meg is mutatkozott most szombaton, amikor a szülészorvos behívta őt a szülőszobába, ahol felesége hosszú órák vajúdása után életet adott családjuk legújabb tagjának, Jonatánnak. A Late Night Latte egykori műsorvezetője a Ripost-nak mesélt a napról, amikor a nyugodtnak  indult ebédből, hírtelen fejvesztett, de örömteli rohanás lett. 

Fotó: Mátrai Dávid / Facebook

"Az az igazság, hogy a múlt héten minden nap azért fohászkodtam, hogy minden feladatomat el tudjam látni, mielőtt Szezynél beindul a szülés, mert mindenképpen ott akartam lenni mellette. Végül szombatra minden kötelezettségemet letudtam, aminek az utolsó eleme volt az a G.w.M-mel készített mélyinterjú, ami a tervek szerint éppen szombat este került volna ki a vlogomra, ahol ezzel a beszélgetéssel indul a Talk 44 Ábrahám Róberttel" - kezdte a műsorvezető, aki aznap végül nem a vágással foglalatoskodott, vagyis nem abban az értelemben, ahogyan azt a tévés szakmában szokás. 

"Éppen arra készültem, hogy vágni kezdem a beszélgetést a kollégámmal. Előtte leültünk a feleségemmel egy nyugisnak tervezett ebédre, amikor szólt, hogy hívjak mentőt, mert jön a pici. Nos, innentől kezdve pont úgy történt minden, ahogyan az lenni szokott. Én mindent felkaptam, amit már jó előre összepakoltunk, telefonálgattam, hogy otthon minden rendben menjen, amíg mi a kórházban vagyunk, majd bepattantam a kocsiba és tűztem a mentő nyomában" - idézte fel az eseményeket Ábrahám Róbert, aki bár nem tervezte, mégis felesége mellett volt kisfiuk születése pillanatában.

Fotó: Ábrahám Róbert

"Hogy őszinte legyek, sosem gondoltam arra, hogy végig bent legyek Szezy mellett a szülésnél. Nem valamilyen elavult elvi okból, pusztán csak abból a megfontolásból, hogy nem bírom a vért és nem akartam, hogy az orvosnak, vagy a szülésznőnek engem kelljen felszedni a padlóról, miközben a feleségem éppen életet ad a gyermekünknek. Most is, ahogyan korábban is, a folyosón róttam a köröket, amikor kilépett a szülésznő és közölte, vége a dolognak és bemehetek megnézni a feleségemet és a fiunkat. Beléptem talpig beöltözve védőruhába, és kiderült, hogy éppen akkor kezdődött csak el a szülés, vagyis finoman átvertek" - mesélte nevetve a műsorvezető, aki végül egy cseppet sem bánta, hogy részese volt kisfia érkezésének. 

"Végül összeszedtem magam és amikor az orvos felemelte Jonatánt, ott álltam mellette. A doki rám nézett és már nyújtotta is a sebészollót, hogy én vághassam el a köldökzsinórt."Kicsit rémült voltam ugyan, de megtettem és közben megszállt valami semmihez nem hasonlítható boldogság.

"Tulajdonképpen ez volt életem egyik, ha nem a legmeghatóbb pillanata. Nem is igazán tudom szavakba önteni azt az érzést, de az biztos, hogy egész életemben elkísér majd" - árulta el Róbert, aki most visszatért a munkához, hiszen végül szerdán kerül majd fel a G.w.M-mel készült interjúja a YouTube-csatornájára, de közben ezredszer is kitakarítja a lakást és a már fél éve teljesen elkészült gyermekszobát, hogy minden a legnagyobb rendben legyen, amikor kedden hazahozza feleségét és a kisfiukat. 

origo.hu

Szánalmas kudarc: nem tudták Magyar Péterék összegyűjteni az ajánlásokat, nem tudják leadni a megyei listákat

origo.hu

Legendás fenekét mutogatta Jennifer Lopez

borsonline.hu

Erre nem számítottunk! Egymásra talált a Házasság első látásra két szereplője

magyarnemzet.hu

Kitört a pánik, aztán a népharag amiatt, amit a pékáru között találtak egy magyar áruházban

ripost.hu

Tudsz-e annyit, hogy leérettségizz ebből a tantárgyból? Kvíz

vg.hu

Váratlan fordulat: megszólalt a Nemzeti Színház Udvaros Dorottya szerződéséről

origo.hu

Bikinis képeken mutatta meg hibátlan testét Balogh Edina

lakaskultura.hu

A '60-as és '70-es évek hippikultúráját ünnepli az IKEA: szívet melengető, ikonikus darabok térnek vissza

she.life.hu

Amikor beköszönt a jól ismert bakteriális „barát” (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

A kutatók is elsápadtak attól, ami a tenger mélyén fogadta őket

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LOVE

"Ez nyílt titok..." – Azt pletykálják, egy rapperrel jött össze Fésűs Nelly lánya

LOVE

Lehull a lepel: Ez a sokoldalú üzletember Weisz Fanni új szerelme

LOVE

Kiderült, ki rabolta el Nemazalány szívét - Fotó

SZTÁR

90 milliós luxusautót vett Gáspár Laci

LOVE

"Szeretjük egymást, de idegenekkel szexelünk"

LOVE

Dallos Bogi megmutatta kisfia cuki arcát: „Gyönyörű szeme van a kishercegnek” - Fotó

LOVE

Love Story: 13 éve házasodott össze Katalin hercegné és Vilmos herceg – galéria

LOVE

Tallós Rita: Harcos ember vagyok!