Létrehozva: 2022.07.25.

Élete élményéről vallott a magyar tévés: Én vágtam el a köldökzsinórt

Robi nem először élte át a pillanatot, amikor egy apa megpillantja újszülött gyermekét, de most mégis más volt.

Szerző Buster

Ábrahám Róbertet éppen kemény, belemenős stílusa miatt kedvelik a nézők, de a fiatal tévésnek van egy másik, egy nagyon is érzékeny oldala, ami meg is mutatkozott most szombaton, amikor a szülészorvos behívta őt a szülőszobába, ahol felesége hosszú órák vajúdása után életet adott családjuk legújabb tagjának, Jonatánnak. A Late Night Latte egykori műsorvezetője a Ripost-nak mesélt a napról, amikor a nyugodtnak  indult ebédből, hírtelen fejvesztett, de örömteli rohanás lett. 

Fotó: Mátrai Dávid / Facebook

"Az az igazság, hogy a múlt héten minden nap azért fohászkodtam, hogy minden feladatomat el tudjam látni, mielőtt Szezynél beindul a szülés, mert mindenképpen ott akartam lenni mellette. Végül szombatra minden kötelezettségemet letudtam, aminek az utolsó eleme volt az a G.w.M-mel készített mélyinterjú, ami a tervek szerint éppen szombat este került volna ki a vlogomra, ahol ezzel a beszélgetéssel indul a Talk 44 Ábrahám Róberttel" - kezdte a műsorvezető, aki aznap végül nem a vágással foglalatoskodott, vagyis nem abban az értelemben, ahogyan azt a tévés szakmában szokás. 

"Éppen arra készültem, hogy vágni kezdem a beszélgetést a kollégámmal. Előtte leültünk a feleségemmel egy nyugisnak tervezett ebédre, amikor szólt, hogy hívjak mentőt, mert jön a pici. Nos, innentől kezdve pont úgy történt minden, ahogyan az lenni szokott. Én mindent felkaptam, amit már jó előre összepakoltunk, telefonálgattam, hogy otthon minden rendben menjen, amíg mi a kórházban vagyunk, majd bepattantam a kocsiba és tűztem a mentő nyomában" - idézte fel az eseményeket Ábrahám Róbert, aki bár nem tervezte, mégis felesége mellett volt kisfiuk születése pillanatában.

Fotó: Ábrahám Róbert

"Hogy őszinte legyek, sosem gondoltam arra, hogy végig bent legyek Szezy mellett a szülésnél. Nem valamilyen elavult elvi okból, pusztán csak abból a megfontolásból, hogy nem bírom a vért és nem akartam, hogy az orvosnak, vagy a szülésznőnek engem kelljen felszedni a padlóról, miközben a feleségem éppen életet ad a gyermekünknek. Most is, ahogyan korábban is, a folyosón róttam a köröket, amikor kilépett a szülésznő és közölte, vége a dolognak és bemehetek megnézni a feleségemet és a fiunkat. Beléptem talpig beöltözve védőruhába, és kiderült, hogy éppen akkor kezdődött csak el a szülés, vagyis finoman átvertek" - mesélte nevetve a műsorvezető, aki végül egy cseppet sem bánta, hogy részese volt kisfia érkezésének. 

"Végül összeszedtem magam és amikor az orvos felemelte Jonatánt, ott álltam mellette. A doki rám nézett és már nyújtotta is a sebészollót, hogy én vághassam el a köldökzsinórt."Kicsit rémült voltam ugyan, de megtettem és közben megszállt valami semmihez nem hasonlítható boldogság.

"Tulajdonképpen ez volt életem egyik, ha nem a legmeghatóbb pillanata. Nem is igazán tudom szavakba önteni azt az érzést, de az biztos, hogy egész életemben elkísér majd" - árulta el Róbert, aki most visszatért a munkához, hiszen végül szerdán kerül majd fel a G.w.M-mel készült interjúja a YouTube-csatornájára, de közben ezredszer is kitakarítja a lakást és a már fél éve teljesen elkészült gyermekszobát, hogy minden a legnagyobb rendben legyen, amikor kedden hazahozza feleségét és a kisfiukat. 

Szerző Buster

Ez is érdekelhet

origo.hu

Az izraeliek 80 másodperc alatt szétlőtték a készülő arab atombombát

origo.hu

Berki Mazsi új barátjával csókolózós képet mutogat

metropol.hu

„Két kislányom tökéletesen felfrissít” – élete formájában véd a magyar csodakapus

hirtv.hu

Volt orosz főtárgyaló: Ukrán életek százezreit menthette volna meg Kijev a békeszerződéssel

ripost.hu

Közleményt adtak ki a PENNY rövid lejárati idejű termékeiről

origo.hu

Felismerhetetlen újabb fotóján az Ázsia Expressz győztese

astronet.hu

Napi horoszkóp 2023. november 29.: Az Ikrek észreveszi a hibákat, a Skorpió megérzései elsőrangúak

life.hu

Van megoldás a bakteriális hüvelyfertőzésre: így ismerjük fel(x)

ripost.hu

Meglepő pletyka terjed: Vajna Timinek köze van ahhoz, ami Damu Roland sírhelyén történik?

ripost.hu

Hoppá: Nagy Ő Virág kíméletlenül nekiment Jákob Zolinak, csípős szavakkal csapott oda

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LOVE

Hoppá! Jóképű focista oldalán tűnt fel Pap Dorci

LOVE

Gyanús jelek: Sikerült megmentenie a házasságát Király Viktornak?

LOVE

Ez már szerelem? Rejtélyes nő bukkant fel a Sztárban Sztár leszek! szépfiújának életében

LOVE

Botrányba fulladt a TV2-es szépség és a magyar politikus randija

LOVE

Válságban lehet Kulcsár Edináék házassága?

LOVE

Jákob Zoltán vallomása: Ez nem jött össze, szingli vagyok

LOVE

Tuvic Aleksandrának nagyon fontos a pénz egy férfiban

LOVE

Nem titok többé: ez a sármos férfi rabolta el Demcsák Zsuzsa szívét – Fotó