LOVE

Szerző Ripost

5 hónapja

"Remélem, együtt öregedhetünk majd meg" - mindent megbocsátott férjének Solti Berni

Berni elárulta, közösen tervezi a jövőt Solti Ádámmal, és reméli rengeteg gyermekük is lesz.

Solti Ádám és felesége, Berni a TV2 visszatérő műsorában,  a Drágám, add az életed!-ben bizonyítják szerelmüket. A házasok helyzete nem egyszerű, ugyanis május elején derült ki, hogy Ádámnak 2020 novemberében házasságon kívüli gyereke született a szeretőjétől, akivel éveken át csalta a feleségét. 

Úgy tűnik, az óriási férrelépést megbocsátotta Berni, ugyanis elmondása szerint Ádámmal szeretné leélni az életét.

Fotó: TV2

Remélem, hogy nagyon sok gyerekünk lesz és együtt öregedhetünk majd meg, és a gyönyörű házunkban együtt élünk majd életünk végéig - fogalmazott Berni, aki a játék során viccből leöregezte férjét, de kimagyarázta a helyzetet.

„Nem gondolom, hogy Ádám öreg lenne, csak a kommentelők jutottak eszembe, akik szerint a közöttünk lévő 16 év nagyon sok” – mondta Ádám felesége.

 

Rosszul sikerült ajándék

Solti Ádám felesége a műsorban azt is elárulta, hogy a színésztől egy furcsa ajándékot kapott az első közösen töltött szülinapjára...

Az első közösen töltött szülinapomra egy kaspót kaptam, tele virágfölddel, amire azt mondta Ádám, hogy tulipánhagyma van benne, de rohadtul nem volt benne semmi. Nem hajtott ki, csak elrohadt, bár én nem tudok virágokat gondozni.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!