12 hónapja

Ezzel a gyönyörű színésznővel költözött össze a TV2 sztárja

Nem hitték, hogy barátságnál több lesz közöttük, de tévedtek.

Gábor Márkó maga sem hitte, de a legjobb barátjába lett szerelmes. A Sztárban sztár leszek! egykori versenyzője a Borsnak elmondta, nem volt klasszikus udvarlás és az ilyenkor szokásos udvariassági körök is elmaradtak, hiszen Bernadett-tel, úgy ismerik egymást, mint a tenyerüket.

Fotó: Instagram

Gábor Márkó nem akarta nagydobra verni, hogy foglalat a szíve, csak a versenyre akart koncentrálni, de most, hogy véget ért a Sztárban sztár leszek!, nem titkolózik tovább, felvállalja kapcsolatát. Az énekes a Borsnak mesélt először a nem mindennapi románcról és a megismerkedésük körülményeiről. Mivel a fiatalok máris együtt élnek, az interjú közben néha Bernadett is átvette a szót.

„Ezer éve barátok vagyunk, a Pesti Broadway Stúdióban osztálytársak voltunk, több darabban játszottunk együtt, hiszen Betti egy színésznő. Idén nyáron kezdtek megváltozni az érzéseink egymás iránt, de azelőtt ilyesmire nem is gondoltunk, ráadásul mind a ketten párkapcsolatban voltunk” - kezdte Márkó, aki korábbi szívügyeit is a lánnyal beszélte ki, sőt, Betti az énekes egyik-másik hódításával még jóban is volt.

Fotó: Gábor Márkó

„Valóban, Márkó néhány barátnőjével jóban voltam, de ő is ismerte az én kapcsolataimat. Az utolsó hosszú kapcsolatom után is Márkó vállán sírtam ki magam, sőt úgy éreztem, vele elmehetek szórakozni is, panaszkodhatok neki, hiszen ő nem úgy néz rám, nem akar velem kikezdeni. Többször együtt is aludtunk, de nem történt semmi, sőt néhány darabban a színpadon csókolóztunk is, de nem mozgatott meg bennünk semmit. Barátok voltunk, mindig tabuk nélkül beszélgettünk mindenről, úgy ismerjük egymást, mint a tenyerünket” – mesélte Becz Bernadett, de azt egyikőjük sem tagadja, sokáig harcoltak az érzelmeik ellen.

Fotó: Gábor Márkó

„Már a műsor előtt összeköltöztünk Bettivel. Sokáig féltünk attól, hogy ha nem működik a kapcsolatunk, a barátságunkat is elveszítjük, de az érzelmek és a kémia nagyon jól működik közöttünk. Minden természetes, nincsenek kérdőjelek, jól érezzük magunkat együtt” - áradozott Márkó, aki szeptember 1-jét jelölte meg kapcsolatuk hivatalos kezdetének, és láthatóan nagyon boldog.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!