10 hónapja

Könnyfakasztó üzenetben búcsúzik, szakított szerelmével a magyar sztár

Rebeka maga jelentette be a hírt.

Szakított Kárpáti Rebeka és kedvese, Frohner Ferenc. A szakítást Rebeka Instagram-oldalán jelentette be hivatalosan is egy hosszú posztban:

„Az első randinkon a lábhintőporozás és a váratlan salsa klubba toppanás után, de még a titkos földalatti báros élőzenés rockabilly táncunk előtt beültünk valahol a Király utcánál egy bárba beszélgetni. Itt “láttalak meg” Téged úgy igazán először. Itt volt az első igazán mély, komoly beszélgetésünk, ami annak ellenére, hogy fura volt, mert életemben akkor találkoztam veled másodszorra, mégis természetes volt, mert valahonnan már “ismertelek” – kezdte Rebeka.

Fotó: Ripost

„Először nyíltunk meg egymásnak…megfejtettük a nagy miérteket, hogyanokat, és megosztottuk az elképzeléseinket a jövőről.:) Akkor egy olyan mondat hagyta el a számat, ami azóta belém égett a jelenettel ahogy fogod a whiskeys poharat – amibe langyos vizet kértél mert így iszod – a tekinteted, ahogy könyököltél a pulton és boci szemekkel néztél a lelkembe. “Ha nekem az a dolgom veled – a szó nem materiális értelmében – hogy ma este egy fantasztikusat beszélgessünk, amiben van egy Olyan mondatod, akkor az…ha az a dolgom veled, hogy szerelmes legyek beléd és rengeteg közös élményünk és tanulásunk legyen egymás mellett, akkor az….Ha az, hogy szüljek neked gyereket és lehozzunk egy életet együtt – de legalább a legnagyobb részét – akkor az a dolgom Veled. De egy biztos: tudni, pontosabban érezni fogom ha megtörtént az aminek meg kellett sorsszerűen abban az adott élethelyzetben. Mi itt tartunk most.„

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Rebeka Karpati (@rebekarpati) által megosztott bejegyzés

„Őszintén szerettem volna ha Te leszel az akivel végigkísérjük egymást az életünk ezen szakaszán. Aki mellett nyugovóra hajthatom a fejem, aki mellett otthonra lelek, akinek gyereket szülhetek, amire már tudod, hogy úgy vágyom.:) Sajnos nem így lett. Elmentünk egymás mellett. Valamiért így alakult, valamiért most jött el az a pont, hogy lezárul egy fejezet a közös életünkben. Őszintén köszönöm neked ezt a két évet, a rengeteg nevetést, élményt, szenvedélyt, barátságot, a rengeteg tanítást, amire melletted jöttem rá. Az egyik legkülönlegesebb ember vagy akit megismertem. Nagyon szerettem egy csapatban játszani veled. Mindent köszönök és a leges-legjobbakat kívánom Neked.

Szeretettel,

Becc”

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!