1 éve

Újabb részletek derültek ki Vajna Tímea eljegyzéséről

Andy Vajna özvegye és kedvese éveken át barátok voltak, idővel azonban komoly érzelmek alakultak ki közöttük. Most Timi részleteket árult el a nagy napról.

Szerző ripost

Egy hatalmas gyémántgyűrűvel jegyezte el a szerelme Andy Vajna özvegyét. Vajna Tímea, két és fél évvel a férje halála után végre újra boldog, és könnyen lehet, hogy a tehetős üzletember, Zoltán oldalán már családot alapít.

Vajna Tímea újra boldog
Fotó: Ripost

A hírt, miszerint menyasszony lett, csütörtökön jelentette be az Instagram-oldalán. Azóta több, huszonnégy órán át elérhető Instasztorit osztott meg a követőivel, amelyekből izgalmas titkok derültek ki a nagy eseményről.

A jelek szerint Zoltán ért a romantikához, ugyanis Kalifornia egyik legszebb tengerpartján kérte meg Tímea kezét. Ráadásul az is kiderült, hogy a férfi direkt megkérte Timit, hogy a nagy nap délutánján fehér ruhát vegyen fel – Timi ekkor még nem tudta, hogy mi okból.

Zoltán drága italokat is rendelt az erkélyükre, egy luxusszállodában pihentek, majd Timi egy gyönyörű, óriási gyémántgyűrűt kapott szerelmük zálogaként.

Szerző ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!