1 éve

Nehéz volt a szülés: Világra jött Tápai Szabina és Kucsera Gábor harmadik gyermeke

A kisbaba nevén hosszasan tépelődött a házaspár, végül a legidősebb gyermekük választotta ki.

Június 24-én tíz óra húsz perckor 3600 grammal, 56 centiméterrel megszületett Tápai Szabina és Kucsera Gábor harmadik gyermeke, aki a Bella nevet kapta. Ezt legidősebb gyermek, a 7 éves Beni választhatta ki.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor immáron háromszoros szülők (Fotó: Ripost)

Bella külsőre Beni és Milla keveréke. Az arca kislányos vonásai a nővérére hasonlítanak, de míg Milla világos bőrű és szőkés hajú volt már a születésekor is, addig Bella abszolút más karakterű. Ahogy Beni, úgy ő is egy kicsit sötétebb hajú, kreolos bőrű” – árulta el a BEST magazinnak Tápai Szabina, aki nagyon megszenvedte a császár műtétet.

Jelen pillanatban úgy érzem, több gyereket nem vállalunk. Ez a szülés volt fizikailag a legkeményebb és a legnehezebb, két kihordott baba után már máshogy zajlik egy császármetszés, mint az elsőnél. A műtét másnapján még gyengélkedtem, és a felépülés is lassabb, több időt vesz igénybe„ - magyarázta Szabina. „Lassan gyógyulok, de gyógyulok. Elég nehezen mozgok.

A Ripost egyébként néhány napja már leleplezte, hogy titokban megszült Szabina, ugyanis ez egykori kézis elszólta magát az Instagramon.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!