1 éve

Gönczi Gábor meglepő dolgot árult el a várandós feleségéről

A műsorvezető és kedvese alig várják kislányuk érkezését. Boldogságukról, mindennapjaikról és a jövőbeni terveikről is beszélt a büszke édesapa.

Már csak hetei vannak hátra addig, hogy Gönczi Gábor felesége világra hozza a második közös gyermeküket, de Ildikó egy percet sem pihen.

A boldog kismama a várandóssága alatt is aktív életet élt, átrendezte a családi házukat, a napokban pedig még koncertre is ellátogatott a hatalmas pocakjával.

Gönczi Gábor hamarosan kétszeres apuka lesz
Fotó: Szabolcs László

„Ildi nagyon aktív! Tegnap volt egy koncertünk a belvárosban, ő felöltöztette a hatalmas pocakját, és bevonult a szabadtéri helyre. Mindenki őt nézte, ő volt a sztár. Azt kérte, ne hívjam fel rá a figyelmet, de így is mindenki őt nézte. Nagyon sok dolgunk maradt a végére, be kell szereznünk most egy csomó mindent, babakelengyét és egyebeket” – mondta el a Mokkában Gönczi Gábor, aki szerint még három hét van hátra a kislányuk születéséig.

A házaspár kisfia, a négy és féléves Áron már nagyon várja a kistestvért, ráadásul az is kiderült, hogy nem a húga lesz az egyetlen testvére, ha a szülei tervei bejönnek.

Azt tervezzük, hogy ha az égiek is úgy akarják, akkor három gyermekünk lesz majd. A harmadik gyermekünk, ha fiú lesz, a Vencel nevet kapja majd. A kislányunk nevét is tudjuk már, de azt babonából még nem szeretnénk elárulni.”

A Mokka videóját itt tekintheted meg:

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!