1 éve

Itt az új álompár? Gyönyörű nő csókolja az Exatlon sztárját

Minden jel arra utal, hogy Kempf Zozóra rátalált a szerelem. Ráadásul nem is akárki személyében.

Kempf Zozo szerelmes? Minden jel arra mutat, hogy igen, ugyanis egy gyönyörű nő társaságában vakációzik Dubajban. Az Exatlon Hungary második évadának Bajnokát ráadásul egy szépségkirálynő kísérte el az útra, aki nem más, mint a 2017-es Miss Earth Hungary, Viczián Viktória.

Kempf Zozo és Viczián Viktória Dubajban romantikázik (Fotó: TikTok)

A párt egy videó buktatta le, amit Viki a TikTok-oldalára töltött fel. A felvételen Dubajból jelentkeznek be, a szépségkirálynő pedig egy puszit is ad Kempf Zozo arcára.

A rajongóknak persze több sem kellett: a videót már több mint 41 ezren látták, és száznál is több komment érkezett, melyben gratulálnak Vikiéknek.

„A legcukibb pár a világegyetemben!” – írta az egyik rajongó, majd többen is csatlakoztak hozzá.

„Nagyon jó látni, hogy tényleg boldogok vagytok!” – fogalmazott valaki.

Pap Dorcival is összeboronálták

Az Exatlon második évadában a Kihívó fiúk úgy vélték, hogy Pap Dorci és Kempf Zozo között kezdett valami kialakulni, ezt pedig szóvá is tették a fiatal lánynak. Dorci már akkor tisztázta a helyzetet, és elárulta, hogy szó sincs szerelemről, csupán csak a futamok után beszélgetett a Bajnokkal.

„Gondoltam, hogy valakinek szemet fog szúrni, hogy Zozóval beszélgettem, de semmi nincs a háttérben, nincs alapja ennek – mondta akkor Dorci, akire egyébként Dominikán talált rá a szerelem.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!