1 éve

Kulcsár Edina rászoruló gyerekeknek gyűjt: Én is nehéz körülmények között nőttem fel

A műsorvezető is részt vesz a Cipősdoboz jótékonysági akciójában, és mindenki mást is arra buzdít, hogy okozzanak örömet a gyerekeknek.

A Baptista Szeretetszolgálat idén is meghirdette a Cipősdoboz jótékonysági akcióját. A kezdeményezésben hátrányos helyzetű gyermekeknek lehet cipősdobozban ajándékokat adományozni nemek és különböző korcsoportok alapján.

Fotó: Markovics Gábor

A felajánlásokat országszerte 203 adományponton lehet leadni, illetve a http://www.liliputjatek.hu/ciposdoboz oldalra ellátogatva december 24-ig előre elkészített dobozokat is lehet vásárolni, amelyeket a kifizetés után automatikusan eljuttatnak a gyerekeknek.

Kulcsár Edina idén is a kezdeményezés mellé állt, hiszen tudja, hogy apróságokkal is örömet lehet varázsolni a kicsik arcára.

„Miután én magam is nehéz körülmények között nőttem fel, tudom, hogy egy nélkülöző kisgyereknek milyen sokat jelent egy csomag színes ceruza is. Persze, a karácsony lényege a szeretet, nem a tárgyi ajándékok, de ezeknek a gyermekeknek óriási örömet szerezhetünk egy doboznyi meglepetéssel” – mondta a Ripost-nak Edina.

A kezdeményezésről további hasznos információkat találhatnak a http://www.ciposdoboz.hu oldalon.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!