1 éve

Még a család sem lehetett ott: teljes titokban összeházasodott Gryllus Dorka és Simon Kornél

A családból csak a pár gyermeke, Soma volt jelen a titkos esküvőn.

Tíz évvel azután, hogy egymásba szerettek, összeházasodott Gryllus Dorka és Simon Kornél. A titkos esküvőn csak a pár kisfia, Soma vett részt a családból, még a szülőket sem hívták meg a zártkörű ceremóniára.

„Eleve egy ilyen zárt körű esküvőt terveztek, nem is volt ott más, csak ők, két tanú és Soma. Persze, reméljük, hogy egyszer majd megüljük a lagzit is” – árulta el a Blikknek a boldog örömapa, Gryllus Dániel, a színésznő Kossuth-díjas előadóművész édesapja, aki szerint azonban ez a lánya és szerelme kapcsolatán nem változtatott sokat.

„Ez egy örvendetes gesztus, hogy végre rákerült a pecsét, egy becsületes dolog volt, hogy a második gyermek érkezése előtt összeházasodtak, de érzelmileg biztos, hogy nem változtatott semmit a dolog” – tette hozzá a zenész, akit az újabb unoka érkezése sokkal nagyobb boldogsággal tölt el. Gryllus Dorka ugyanis 9 hónapos terhes.

„Eleve egy váratlan ajándék volt az érkezésének a híre, és izgalmakkal várjuk, hogy megszülessen” – lágyult el Gryllus Dániel hangja, amint szóba kerül a csöppség, aki akár napokon belül megérkezhet a családba.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!