2 éve

Rátalált a szerelem? Újra randizik a magyar énekesnő

Kunovics Katinka hosszú idő után szánta rá magát az ismerkedésre. Úgy tűnik, megérte a sok várakozás.

Kunovics Katinka kilépett a komfortzónájából és ismét randizni kezdett. A Romantic énekesnője hosszú ideje szingli már, ám miután kislánya édesapjával megszakadt a kapcsolata, úgy döntött változásra van szüksége.

Fotó: FEM3

„Már vágyom arra, hogy társra találjak. Most pár hete randizgatok egy férfival, de az ismerkedés folyamata nem megy könnyen nekem. Mielőtt megszületett a kislányom, sok olyan férfivel találkoztam, aki rajongóként közeledett, vagy éppen az ismertségemből szeretett volna hasznot húzni. Ezért borzasztóan óvatosan, lassan és gyanakvóan merem közel engedni magamhoz ezt a férfit” – kezdte a Story magazinnak Katinka, aki úgy érzi jó úton halad az ismerkedés. Sőt, a nőiessége is újra kibontakozik.

„Kezdtem belefásulni az egyedülálló anyuka szerepébe, de most, hogy hosszú idő után újra randizom valakivel, érzem, hogy van remény. Érezteti velem, hogy szép és elég jó vagyok. Ez a külső megerősítés pedig rengeteget jelent. Érzem, kezd kibontakozni a nőiességem, amit korábban csaknem eltemettem magamban” – nyilatkozta az énekesnő.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!