2 éve

Megszólalt szerelmi életéről a visszatérésre készülő Bochkor Gábor

Augusztus 31-én indul Bochkor Gábor vadonatúj reggeli műsora a Retro Rádión, így érthető, hogy a legendás rádiós most leginkább a nagy visszatérésre koncentrál. Ám Bochi nem tagadja: két évvel azután, hogy szakított Várkonyi Andreával, már nagyon szívesen ismerkedne.

Bochkor Gábor másfél év után tér vissza az éterbe, a Retro Rádióhoz történő igazolását hosszú tárgyalási folyamat előzte meg, de mostanra kiderült, augusztus végétől Lovász Lacival ébreszti a hallgatókat minden hétköznap 6 és 10 óra között.

Lovász László és Bochkor Gábor (Fotó: Ripost / Szabolcs László)

Ám az 56 éves műsorvezető addig sem unatkozott, amíg nem hallatta a hangját reggelente. Heti két napig a tévéműsorán dolgozott, három napot pedig kizárólag 13 éves lányának, Nórinak szentel. Kreativitásból sosincs hiány, ha apa-lánya programról van szó!

„Rengeteg minőségi időt töltünk együtt, a Tankcsapda koncerteken például mindig együtt csápolunk. Egy évben egyszer pedig Happy Day-napot tartunk. És hogy ez mit jelent? Nos, kimegyünk Bécsbe, vásárolgatunk, majd fiákerbe ülünk. Magyarázok is neki néhány dolgot a Szent István-székesegyházról, egyszóval remekül érezzük magunkat. Idén nyáron utaztunk volna Texasba, majd Dél-Amerikába, az inka és a maja kultúra bölcsőjébe, de ez sajnos a koronavírus miatt meghiúsult. Reméljük, jövőre összejön!” – kezdte a Ripost-nak Bochkor, aki azt is elárulta, Várkonyi Andreával egyáltalán nem tartja a kapcsolatot, csak Nóri miatt szoktak összefutni.

Fotó: Ripost / Szabolcs László

Bár Bochi cseppet sem unatkozik, azt beismerte, örülne, ha a kopogtatna az ajtaján a szerelem. Azt azonban kizártnak tartja, hogy feltűnjön valamelyik népszerű társkeresőn.

„Már szívesen ismerkednék, de most csak a Lovász Laci jutott. Komolyra fordítva a szót, úgy vagyok vele, hogy a szerelem majd jön, ha jönnie kell. A Tindert inkább hanyagolnám, nem véletlen, hogy a közösségi oldalakon sem vagyok fent, legalábbis egyelőre” – ecsetelte Bochkor.

Lovász Laci megdöbbent, amikor Bochkor felhívta

Sokáig kérdéses volt, hogy ki lesz Bochkor műsorvezetőtársa az augusztus 31-én induló műsorban. Sok név került a képzeletbeli kalapba, de mégis eltartott egy darabig, amíg kiderült, Lovász Laci lesz a befutó. Az ötlet Bochkor fejéből pattant ki. „Épp a nagyobbik gyerekemre vártam, edzése volt, amikor megcsörrent a telefonom, a kijelzőn pedig megpillantottam Bochkor Gábor nevét. Meglepődtem, mivel nem nagyon szoktunk beszélni. Amikor megtudtam, miről van szó, lelkes lettem, de Gábor mondta, hogy más nevek is szóba kerültek. Végül engem választottak. Ekkor elkezdtünk összejárni, hogy megnézzük, mennyire működik a kémia. Az „edzőtábor” még most is tart, de már nagyon várom a debütálást” – mesélte lapunknak Lovász, aki pontosan tisztában van vele, hogy kettejük közül Bochkor a dominánsabb, de őt ez egyáltalán nem zavarja és a korán kelés sem okoz neki problémát. Bochkor elárulta, bár nagyon könnyednek tűnik egy reggeli műsor, komoly felkészülés előz meg egy-egy adást. A negatív kritikákkal nem törődik, és azt sem bánja, hogy Sebestyén Balázs még nem gratulált neki.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!