2 éve

Tündéri fotó, Gönczi Gábor kisfia egyértelműen az édesapjára ütött

Úgy tűnik, Áron hamarosan átveszi az édesapja helyét.

Odáig vannak a rajongók Gönczi Gábor legújabb fotójáért! A Tények műsorvezetője a kisfiáról tett közzé egy képet a Facebook-oldalán, amelyen Áron egy hatalmas dobfelszerelés mögött ül. A kisfiú már most hatalmas tehetség, nagyon jó érzéke van a zenéhez, a fotó tanúsága szerint pedig a dobolás érdekli őt kifejezetten.

Fotó: Gönczi Gábor / Facebook

A feleségem, Ildikó testvére junior Prima Primissima-díjas kobzos, és számos helyen fellépnek a zenekarával, a Bordó Sárkánnyal. Mi amikor csak tehetjük, megnézzük őket, Áron pedig annyira rajong értük, már kívülről tudja néhány slágerüket. Néha a feleségem is előad velük egy-egy dalt, most is így történt, Áron pedig követte az édesanyját a színpadra - kezdte korábban a Ripost-nak Gönczi, aki rendkívül meglepődött azon, amit a fia csinált a színpadon.

„Aztán egyszer csak azt vettem észre, hogy elindul a zene, a kisfiunk pedig ritmusra rázza a csörgődobot és közben énekli a szöveget! A gyerekeknek ilyenkor még nincs ritmusérzékük. Ha mégis van, akkor az azt jelenti, hogy van tehetségük” – mondta a híradós, aki nagyon büszke a kisfiára.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!