3 éve

Könnyfakasztó ajándék, így lepte meg Rubint Rékát Schobert Norbi

A házaspár három napot töltött távol egymástól, mert Norbinak sok volt a munkája, ám csütörtök este csodálatos meglepetés érte Rékát Cipruson.

Mesébe illő ajándékkal lepte meg Rubint Rékát Schobert Norbi!

A házaspár három napot töltött külön egymástól: míg Réka Cipruson tart Alakreform tábort, addig Norbinak Budapesten akadt munkája. 

Rékáék közel húsz év után sem bírják sokáig egymás nélkül, így az elmúlt napok nem voltak könnyűek számukra. Norbi viszont csütörtök este csodálatos meglepetést okozott feleségének: a ciprusi szállodában felcsendült a kedvenc daluk, Norbi pedig belépett, óriási örömet okozva ezzel a mit sem sejtő Rékának.

"Tegnap este semmit sem sejtve a Szerelmem ismét egy életre szóló pillanattal és élménnyel lepett meg... Üzleti elfoglaltság miatt, most először nem tudott velünk utazni a táborba. Bármennyire is erős vagyok és csodálatos a táborozó csapat, a másik felem otthon maradt... Rettenetesen hiányzott... Az elmúlt három napban mindent elrendezett a cégben és tegnap este Enrique Iglesias Hero című dalával /tizenhét évvel ezelőtt ez a dal szólt az esküvőnkön/ betoppant.

Nincsenek szavak arra, amit most érzek. Szárnyal a lelkem! Kiugrik a szívem a helyéről annyira boldog vagyok! 

Teljes béke és megnyugvás járja át a lelkem..." - írta Réka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Réka Schobert (@rekarubint) által megosztott bejegyzés,

A rajongókat is meghatotta a szerelmes gesztus, örömmel töltötte el őket kedvenceik boldogsága.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!