3 éve

Rettegett Hajdú Pétertől 18 évvel fiatalabb párja: őszintén beszéltek a kapcsolatukról

A fiatal lányt óva inti családja a mûsorvezetõtõl.

Ahogy azt a %Ripost% elsőként megírta, ismét rátalált a szerelem Hajdú Péterre. A műsorvezető egyetlen rövid kapcsolatot leszámítva két és fél évig élt szingliként, ám egy hónapja betoppant az életébe Anna, és mindent megváltoztatott.

A lányra az interneten figyelt fel a műsorvezető: Alföldy Anna lájkolta az egyik képét, Hajdúnak pedig megakadt a szeme a gyönyörű nőn. Egy közös ismerősüktől információkat kért Annáról, majd a tettek mezejére lépett és ráírt a lányra. Aki ettől szabályszerűen sokkot kapott...

"Úristen, mit akarhat tőlem, gondoltam magamban. Nem is nagyon tudtam, mit válaszoljak" - vallotta be a Story magazinnak Anna, aki egy idő után felengedett és egyre több üzenetet váltottak egymással. Végül a műsorvezető elhívta vacsorázni a 25 éves szépséget.

"Amikor beültem Peti kocsijába, azt kérdeztem magamtól: mit keresek én ebben az autóban? Ki ez az ember mellettem? Nem tagadom, eleinte szabályosan rettegtem. Leginkább attól féltem, hogy átvernek. Egyáltalán, mit akar tőlem Hajdú Péter?" - emlékezett vissza az első randira Anna.

Egy új kapcsolatnak mindig sarkalatos pontja, mit szólnak a szülők gyerekük választottjához. Hajdú Péter már bemutatta választottját édesanyjának, akinek azonnal megtetszett a lány. Anna azonban óvatosabb, ő félve vallotta be otthon, kivel is jár most.

Az édesanyja még nemigen fogta fel, hogy a lánya Hajdú Péterrel randizik.

"Hogy mi a véleménye róla? Semleges: se túl jó, se túl rossz. Leginkább a nagyszüleim voltak kiakadva, nagyon féltenek ettől a kapcsolattól" - mondta, és hozzátette, édesapjának mondta el utoljára, hogy együtt vannak, mert félt, hogyan reagál a korkülönbség miatt. Anna édesapja ugyanis 47 éves, míg választottja, Hajdú 43.

A pár egyelőre nem lakik együtt, de a programjaikat már egymáshoz igazítják: amikor a műsorvezető focizik, Anna igyekszik sokáig dolgozni. Van, hogy nem tudnak minden nap találkozni, három napnál tovább azonban nem bírják ki egymás nélkül...

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!