4 éve

Vallomás, a magyar színésznő elárulta, milyen valójában a házassága

Augusztusban ünnepli negyedik házassági évfordulóját Gregor Bernadett és férje, Szarvas Attila.

A színésznő és kedvese boldogság házasságban élnek, és bár eleinte szerettek volna közös gyermeket, mára beletörődtek abba, hogy ez nem adatik meg nekik. Gregor Bernadett úgy érzi, hosszú évek után végre kerek az élete.

Harmonikus kapcsolatban él férjével, Szarvas Attilával, és a munkájában is kiteljesedett. Bár kapcsolatuk elején sokan nem hittek abban, hogy tartós lesz Bernadett házassága, az idő őket igazolta. És bár az esküvő után még terveztek közös gyereket, mára túl léptek ezen a kérdésen.

El kellett fogadnunk, hogy ez nem adatik meg nekünk

– mondta a %RIPOST%-nak a színésznő. „Egy darabig szomorú voltam amiatt, hogy nem lesz közös gyerekünk, de valamiért így kellett lennie. Szerencsére a döntésünk nem ment a kapcsolatunk rovására. Mi ugyanis boldogok vagyunk így is! Soha nem éreztem magam ilyen kiegyensúlyozottnak, mint az elmúlt négy évben. Voltak rossz kapcsolataim, amikért hiába küzdöttem, nem működtek. Aztán jött Attila, és ő kárpótolt azokért az évekért.”

Gregor Bernadett egy színházban játszik férjével, sokszor egy színdarabban is szerepelnek. A házaspár mégis azt mondja: bár eleinte meglepő volt az egész napos együttlét, a közös munka nem okoz gondot a kapcsolatukban.

„Ez azért alakult így, mert mi előbb kollégák voltunk, és csak aztán szerettünk egymásba” – folytatta a kétgyermekes sztáranyuka. „Kifejezetten jó, hogy otthon mindent meg tudunk beszélni. Sokat tanulunk egymástól, és mindenben támogatjuk a másikat. Egyenrangú partnerek vagyunk, amit régen éreztem egy kapcsolatban. Még a macskákat is megszerettettem Attilával, meg azt is, hogy nálam mindig több négylábú él. Nem kérdés, hogy valóban ő életem párja.”

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!