4 éve

Nincs több titok, ettől a híres férfitől vár gyereket Kapócs Zsóka!

A csinos kismama elõször beszélt részletesen új szerelmérõl és megismerkedésükrõl.

Egykori válogatott focistától vár gyermeket Kapócs Zsóka! A leendő anyuka a Videoton volt játékosával, az M4 Sport futballszakértőjével, Simek Péterrel néz szülői örömök elé.

A kicsi márciusban érkezik, ennek apropóján Zsóka exkluzív részleteket árult el a Best magazinnak párjával való megismerkedésükről és a rendhagyó első randevúról.

"Egy ismerősömhöz mentem oda köszönni az utcán, aki épp Petivel volt. Bevallom, nem számítottam rá, hogy majd elkéri a számom. Nem sokkal később felhívott, és megbeszéltük, hogy elmegyünk együtt a budai hegyekbe sétálni a két vizslámmal, mivel nagyon szereti a kutyákat" - mondta el a Best magazinnak a színésznő, aki sokáig hiába várt a férfire, mert az rossz helyen szállt ki az autóból.

Amikor azonban Péter végre megérkezett, kínos fordulatot vett a találkozás.

"Nagyon izgultam, szerettem volna már túl lenni az első pillantáson. Amikor megérkezett, kinyitottam a kocsim csomagtartóját, hogy kiugorhassanak a kutyáim, és miközben csuktam be, annyira néztem őt, hogy rácsaptam az ajtót a hüvelyk- és mutatóujjamra."

Ott álltam egy vonzó férfi mellett, aki előtt a legjobb formámat kellett volna hozni, ám nem őt, hanem a csillagokat láttam.

Zsóka ennek ellenére hősiesen állta a sarat az első randin, és csak napokkal később ment el orvoshoz, ahol kiderült, hogy az egyik ujja eltört.

A folytatás ennél már sokkal jobban alakult: Péter és Zsóka lassan, fokozatosan ismerték meg egymást, bár már az elején érezték, hogy ez egy komoly kapcsolat lesz.

A közös gyermek érdekében még a lombikkezelést is vállalták, de hiába imádják egymást, Zsóka nem vágyik esküvőre.

"Együtt élünk, boldogok vagyunk, és mindketten izgatottan várjuk a kisfiunkat. Egyelőre nem vágyom többre, és nem is tervezem, hogy férjhez menjek" - fogalmazott a kismama.

A pár jelenleg élvezi a visszafogott életet, és várják, hogy néhány hónapon belül valóra váljon mindkettőjük legnagyobb álma.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!